Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kevadega metsa, 4-5 aastastele- Merje Jürisalu, Luule Juhanson

kevadega_4-5_kaas.inddTöölehtede kogumik sisaldab töölehti, mille abil kinnistada nelja- kuni viieaastaste laste teadmisi looma- ja taimeriigi eripalgelisusest kevadel. Töövihikus on neli alateemat: loomad, putukad, linnud ja taimeriik. Töölehed aitavad neid teemasid käsitledes muuta tegelused huvitavamaks ja emotsionaalsemaks. Lapsed täidavad töövihikut täiskasvanu oskuslikul juhendamisel, kes loob lapsele enne rõõmsa meeleolu, juhtides tähelepanu piltidele ja aidates aru saada ülesande mõttest. Töölehtede kogumikku koostades oleme lähtunud lasteaia riiklikust õppekavast, arvestades laste mõtlemise eripära ja huvisid. Märka toredat maailma koos lapsega!

Lisainformatsiooni kirjastuse Atlex raamatute ja õppematerjalide kohta leiate meie kodulehelt: www.atlex.ee.

Tellimused saatke palun aadressile kairi.saag@atlex.ee või helistage telefonil 734 8915 või 555 11230

Leave a Comment

9 + 15 =
Please leave these two fields as-is: