Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kevadega metsa,6-7aastastele-Merje Jürisalu, Luule Juhanson

kevadega_6-7_kaas.inddTöövihiku koostamisel on lähtutud riiklikust õppekavast, arvestades eakohasust ja laste arengu iseärasusi. Käsitletud on nelja teemat: kevadilmad, looduse tärkamine, loomad kevadel ja loodushoid. Pakutavad ülesanded on heaks abimaterjaliks laste kooliks ettevalmistamisel. Samuti aitavad need arendada lastes tähelepanelikkust ja huvi looduse vastu, õpetades ka vastutustundlikku suhtumist loodusesse.Ülesannete lahendamisel on soovituslikud ühised arutelud täiskasvanuga, et lapsed omandaksid uued teadmised ja oskused ning tunneksid rõõmu koos tegutsemisest. Märkamisest saab alguse huvi. Mõistmine tuleb ikka kogemuse kaudu.

Lisainformatsiooni kirjastuse Atlex raamatute ja õppematerjalide kohta leiate meie kodulehelt: www.atlex.ee.Tellimused saatke palun aadressile kairi.saag@atlex.ee või helistage telefonil 734 8915 või 555 11230

Leave a Comment

12 + 5 =
Please leave these two fields as-is: