Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Juubeliootuses Estonia maja kutsub lapsi suvepäevi teatris veetma

Juba mitmeid aastaid on rahvusooper kutsunud lapsi Estonia majja suvelaagrisse. Tagamaks suuremale hulgale lastele võimaluse väärikat maja juubelihooajal külastada, otsustas teater sel aastal kahe pika laagrinädala asemel korraldada kümme laagripäeva, millest saab osa kokku 300 last.

Teater ootab Estonia majja suvepäeva veetma 7-12aastaseid lapsi 17.-21. juunil ja 5.-9. augustil. Päev algab laste ja juhendajate tutvumisega, millele järgnevad laulu- ja tantsutunnid. Läbi erinevate teatriseikluste õpitakse lähemalt tundma Estonia maja ning päeva lõpuks osalevad lapsed lühinäidendi ettevalmistamises ja ettekandes. Kuigi ülesehituselt on päevad sarnased, on teemad eri päevadel erinevad ja soovi korral saab laps ka mitmel järjestikusel päeval külla tulla, et uute sõpradega uusi teatrirõõme avastada.

Päev teatris algab kell 9.00 ja lõpeb kell 17.00. Ühe päeva hind on 18 eurot ning hinna sisse kuulub lisaks kõigi tegevuste jaoks tarvilikele materjalidele ka lõunasöök.

Suvisele teatripäevale registreerimine ja lisainfo: noortetöö juht Rahel Otsa, junior@opera.ee, telefon 683 1323.

Ülla Veerg
Rahvusooper Estonia/Estonian National Opera
Avalike suhete ja turundusteenistuse juht/
Head of the PR and Marketing Department
ylla.veerg@opera.ee

tel. +372 683 1242
fax +372 683 1299
GSM +372 501 2508
www.opera.ee

Estonia pst. 4, 10148 Tallinn, Estonia

Maja täis muusikat!

 

Leave a Comment

15 + 12 =
Please leave these two fields as-is: