Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tallinna Ülikool võõrustab rahvusvahelist kõrgetasemelist hariduskonverentsi

Sel nädalal, 28.-31. augustil toimub Tallinna Ülikoolis Euroopa Koolieelse Kasvatuse Uurijate Assotsiatsiooni (European Early Childhood Education Research – EECERA) 23. aastakonverents.

Konverents toob Tallinna haridusvaldkonda analüüsivate ettekannetega esinema 678 teadlast 50-st riigist.

Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi eelkoolipedagoogika osakonna eestvedamisel korraldatav assotsiatsiooni aastakonverents keskendub teemale “Väärtused, kultuur ja haridus”.

Konverentsi avamine toimub 29. augustil kell 8.45 Tallinna Ülikooli Astra maja suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.  Konverentsi avavad haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo, EECERA president Chris Pascal, EECERJ ajakirja peatoimetaja Anthony Bertham Birminghami Ülikoolist, Tallinna Ülikooli rektor Tiit Land ja konverentsi peakorraldaja Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi professor Marika Veisson.

Konverentsi peaesinejad on:

Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi professor ja konverentsi peakorraldaja Marika Veisson, kes teeb ettekande teemal “Values and contexts in early childhood education” 29. augustil kell 9.30-10.30. Astra maja suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.

Moskva Võgotski Instituudi isiksusepsühholoogia osakonna juht  Gennady Kravtsov, kes teeb ettekande teemal “Cultural Development in Ontogenesis” 29. augustil kell 16.30 – 17.30 Astra maja  suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.

Oxfordi Ülikooli hariduspsühholoogia professor Kathy Sylva, kes teeb ettekande teemal “Quality in Early Childhood Education: Can it be International?”. 30. augustil kell 8.45 – 9.45 Astra maja suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.

Dehli Ülikooli lapse arengu osakonna lektor Nandita Chaudhary, kelle ettekanne käsitleb teemat “Culture as Context for Development of Values: Examples from Family Life in India” 30. augustil kell 9.45 – 10.45 Astra maja  suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.

Euroopa Komisjoni poliitikaametnik Nora Milotay, kes teeb ettekande teemal “European Policy Cooperation in the Field of Early Childhood Education and Care” 31. augustil kell 11.45–12.45 Astra maja suures konverentsisaalis (A002), ülekanded toimuvad ka ruumidesse A222 ja M218.

Konverentsiettekannetes käsitletakse järgmisi teemavaldkondi: väärtused ja väärtuskasvatus; kultuur, keskkond ja ühiskond; laste õigused ja demokraatia; erinevused ja kaasamine; innovatiivne ja alternatiivne lähenemine õpetamisele; õppimine ja  mäng; õppimiskeskkond; professionaalsus ja õpetaja roll; liidriks olek ja kvaliteet; paradigmad, teooriad ja metodoloogiad; rahvusvahelised uuringud.

Konverentsi korraldab Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi eelkoolipedagoogika osakond koostöös Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Euroopa Koolieelse Kasvatuse Uurijate Assotsiatsiooniga.

Konverentsi veeb: http://www.eecera2013.org

Konverentsi programm: http://www.eecera2013.org/images/downloads/SYMPOSIA_PROGRAMME.pdf

Kõigil huvilistel on võimalik konverentsi tasuta kuulama tulla.

 

Lugupidamisega

Krista Must

Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht

telefon 640 9215

mobiil 56 285 557

krista.must@tlu.ee

www.tlu.ee

Leave a Comment

14 + 2 =
Please leave these two fields as-is: