Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Jaanuaris avatakse Eesti suurim ja enim võimalusi pakkuv keskkond-www.eLasteaed.ee

eLasteaedlogo (Small)Juba jaanuaris 2014 avatakse Eesti suurim ja enim võimalusi sisaldav keskkond www.eLasteaed.ee . Keskkonna eesmärk on lihtsustada igapäevast asjaajamist ja täiendada suhtlemisvõimalust vanemate ja lasteaiaõpetajate vahel. Keskkond on väga kasutajasõbralik ja ei eelda mingeid suuri arvutialaseid teadmisi.
Tänapäevases e-riigis on loomulik, et ka lasteaiaõpetajad saaksid kõik vajalikud sissekanded ja dokumendid säilitada ja täita paberivabalt. Samuti saavad kõikide dokumentidega ja teavitustega tutvuda lastevanemad, et olla igati kursis oma laste tegevusega lasteaias. Infovahetus lapsevanema ja koolieelse lasteasutuse vahel peab olema maksimaalne, et tagada lapse areng ja heaolu.
Õpetajad saavad lisada laste tegevuse infot, pilte, arengukava, teateid vanematele ja palju muud.
Lapsevanem näeb lapse päevakava, seotud dokumente, pilte, teateid, vabu lasteaiakohti ja väga lihtsalt teavitada lapse puudumisest või hilinemisest. Loomulikult saab seda kõike teha ka nutitelefoni kaudu.
Et olla kindel keskkonna töökindluses ja kasutajasõbralikkuses on jaanuarist veebruarini niinimetatud testperiood. Siis saavad eelliitunud lasteaiad katsetada kõiki võimalusi ja kaasarääkida ning soovitada lisavõimalusi.
Läbi keskkonna on edaspidi ka võimalik teha lapse koolieelsesse lasteasutusse vastuvõtu taotlus ja saata see soovitud lasteaedadesse. Samuti saab jälgida erinevate lasteaedade järjekordi.
Hetkel on eelliitumise huvi väga suur ja koostöös huvitatud lasteaedadega saab keskkond veelgi lisavõimalusi.

www.elasteaed.ee
info@elasteaed.ee

 

Leave a Comment

10 + 5 =
Please leave these two fields as-is: