Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) ja kirjastus Director Meedia alustasid Eestis esmakordse tellimiskampaaniaga, mille eesmärk on pakkuda lasterikastele peredele tasuta ajakirju Director, Psühholoogia Sinule ja Inseneeria. Ajakirju saavad suurperedele kinkida tellijad, kui tasuvad lasterikaste perede eest täiendavalt 15 eurot.

„Suurperedes on iga euro arvel ning nende toetamine ka vaimse toega on erakordselt oluline,” ütles ELPLi president Aage Õunap. „Kõik kolm ajakirja on silmaringi laiendavad ja korrastavad omal moel maailma. Loodan, et paljud nende ajakirjade lugejad panustavad ka meie kampaaniasse hea meelega.”

„Huvi lugemise vastu saab alguse ema-isa poolt loetud unejuttudest. Lapsepõlves alguse saanud lugemisharjumused annavad inimesele oskused, millest on kasu terve elu,” rääkis Aage Õunap. „Seetõttu on käesolev algatus igati tähenduslik, toetades noorte igakülgset arengut ning avardades  vanemate silmaringi. Liit garanteerib ajakirjade jõudmise peredeni ning poolte soovil saame sõbrapered ka omavahel kokku viia.”

„Annetamine on lihtne – kui ajakirjade tellija lisab oma tavapärase tellimuse hinnale viisteist eurot, saab sama ajakirja terveks aastaks ka seda ajakirja soovinud lasterikas pere,“ selgitas Director Meedia juhataja Taivo Paju. „Aga kahtlemata võidavad ka annetajad – iga heategu muudab heategija paremaks ja helgemaks inimeseks.”

Rohkem infot leiab kampaania kohta veebruari ajakirjades, tellimislehel www.director.ee/telli või telefonil 625 1859.

Eesti Lasterikaste Perede Liit (www.lasterikkad.ee) on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 18 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli ja enam. Liikmesorganisatsioonides on üle 1200 nelja ja enama lapsega peret ehk võrgustikku kuulub ligemale 10 000 inimest.

Director Meedia (www.director.ee) on ajakirjade Director, Psühholoogia Sinule ja Inseneeria ning mitmete kliendiajakirjade kirjastaja. Ajakiri Director kirjutab ettevõtluse ja juhtimise teemal, Inseneeria põnevatest insenerilahendustest ja Psühholoogia Sinule seletab lahti inimeste käitumist.

 

Täiendav info:

Aage Õunap, ELPLi president

Tel: 55 535 482, e-mail: aage@lasterikkad.ee

 

Taivo Paju, Director Meedia juhataja

Tel: 50 87 228, e-mail: taivo.paju@directormeedia.ee

 

Leave a Comment

3 + 9 =
Please leave these two fields as-is: