Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Balbiino avas laste jäätisepaberi kujundamise konkursi virtuaalnäituse

Kollaaz (Small)AS Balbiino avas jäätisepakendi kujundamise konkursi virtuaalnäituse, kuhu lisatakse kõik konkursile „Minu jäätis“ saabunud kunstitööde pildid. AS Balbiino ootab lasteaia- ja põhikooliealisi lapsi konkursil osalema kuni 1. aprillini, virtuaalnäitust täiendatakse kuni konkursi lõpuni. Lastekonkursi võidutööst valmib uus pakend uuele kodumaisest koorest vahvlikoonuses jäätisele, mis tuleb müügile juba sel suvel.

Kollaaž konkursile saabunud töödest: http://www.prpartner.ee/Kollaaz.jpg

„Konkursile saabunud lastelooming näitab selgelt, et igaüks võib olla pakendi disainer – olgu kunstitöö autoriks 3-aastased lasteaialapsed või juba kogenumad põhikooliõpilased. Laste piiritu fantaasia ja juhendajate nutikad nõuanded lahenduste osas on silmapaistvalt põnevad ja leidlikud. Nii on meieni jõudnud omaloodud fantastiliste tegelastega, kaunite loomapiltidega ja põnevate mustritega kujundusi. Julgustame kõiki lapsi konkursist osa võtma, kas siis kogu klassi või lasteaiarühmaga või ka individuaalselt, kõik on tõesti oodatud!“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

Kõik „Minu jäätise“ konkursile laekunud kujundustööd avaldatakse virtuaalnäitusel Balbiino Facebookis aadressil http://bit.ly/MinuJäätis, kus huvilised saavad soovi korral avaldada toetust enda lemmikkujundusele. Suurima poolehoiu pälvinud kujundustöö autor saab Balbiinolt ka eriauhinna.

Nii Facebooki virtuaalnäituse lemmik kui ka žürii valitud konkursi üldvõitja kuulutatakse välja 14. aprillil.

Žürii valitud võidutööst valmib uus pakend vahvlikoonuses jäätisele, mis tuleb müügile juba sel suvel. Auhinnaks on AS Balbiino välja pannud suure kastitäie võidutöö kujundusega jäätist nii töö autorile kui ka tema juhendajale. Lisaks saab võidutöö autor koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada Mikkeli muuseumi näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist“ (näitus on avatud 20.03–07.09.2014). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma kaaslastega oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse.

Lisaks peauhinnale annab AS Balbiino välja ka mitmeid maitsvaid eriauhindu, võitjatega võtab AS Balbiino ühendust.

Üle-eestilisele konkursile „Minu jäätis“ saab kunstitöid saata või tuua kuni 1. aprillini AS Balbiinosse (aadress Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn). Konkursile on oodatud kunstitööd mõõtudega: 10,5 cm x 29,7 cm (paberi võib ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt), tehnikavalik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, guaššide, vesivärvide kui ka kleeptööna või segatehnikas valminud tööd. Konkursi tingimused www.balbiino.ee/konkurss.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Leave a Comment

12 + 14 =
Please leave these two fields as-is: