Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rahvusooper Estonia poistekoor annab kevadkontserdi ja võtab vastu uusi lauljaid

18. mail kell 16 toimub Lauluväljaku klaassaalis Rahvusooper Estonia poistekoori kevadkontsert, kus esinevad õppekoorid ja kontsertkoor. Dirigeerivad Hirvo Surva, Jaanika Kuusk ja Kaili Inno, klaveril saadab Andres Lemba. Kontsert on tasuta.

Uute lauljate vastuvõtt poistekoori toimub 26. mail. Õppekoori oodatakse 5-9aastaseid poisse ja kontsertkoori vähemalt 10aastaseid muusikaliste algteadmistega poisse ja häälemurde läbinud noormehi. Kandideerijal palutakse esitada iseseisvalt üks laul vabal valikul.

Ettelaulmine toimub 26. mail kell 18 Rahvusooperis Estonia, Estonia pst 4. Sissepääs teatri administratsiooni uksest. Lisainfo ja registreerimine: Heidi Sibul, heidi.sibul@opera.ee.

 

Leave a Comment

3 + 14 =
Please leave these two fields as-is: