Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Looduse uurijad: loomaaed,park,linn

Looduse_uurijad_7014 (Small)Tere tulemast seikluste ja teadmiste maailma!

Looduseuurija rändab ringi, ajades erinevate loomade ja lindude jälgi ning uurides kõikvõimalikke taimi. Ta tunneb kõiki linnaloomi, ta teab, mis lind ehitab puuõõnde munema läinud emaslinnu järel pesaava peaaegu kinni ja milline on suurim loomaaias elav loom …

Miski ei jää ta tähelepaneliku pilgu eest varjule!
Tule koos looduseuurijaga retkele, et näha kõiki saladusi, mida linnad, pargid ja loomaaiad endas peidavad. Ja pärast … pärast saad kontrollida oma teadmisi, vastata küsimustele ja lahendada ülesandeid!

http://pood.koolibri.ee/looduse-uurijad-loomaaed-park-linn.html

56 lk, 209 kleepsu

Kirjastus Koolibri

Leave a Comment

9 + 4 =
Please leave these two fields as-is: