Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Hopneri Maja Lastevanemate Kool

Tallinna südames, Raekoja platsi äärses väärika ajalooga hoones asuv Hopneri Maja – kesklinna vaba aja keskus, ootab kõiki huvitavalt ja sisukalt aega veetma.

HOPNERI MAJA LASTEVANEMATE KOOL on ellu kutsutud, et olla toeks lapsevanematele, soodustada positiivseid ja hoolivaid suhteid vanemate ja laste vahel, aidata vanematel arendada efektiivseid toimetulekustrateegiaid laste käitumisprobleemide ja arenguküsimuste korral, vähendada vanemlikku stressi ja tugevdada perede toimetulekut.

Psühholoog Auli Andersalu- Targo eestvedamisel tulevad muuhulgas käsitlemisele sellised teemad nagu  “Kohustused ja vastutus perekonnas”, “Vanemlik eeskuju ja väärtuste kujundamine”, “Vanemate omavahelised suhted ja mõju lapsele”, “Lapsevanem – aeg iseendale”, “Lapsevanema ja lapse õigused ning kohustused”, “Abielulahutuse õiguslik aspekt” jt.

Loengud toimuvad neli korda kuus esmaspäeviti kell 19.00-21.00 Hopneri Maja (Raekoja plats 18) kaminasaalis, III korrusel.   Iga kuu esimesel ja kolmandal esmaspäeval toimuvad loengud eesti keeles ning teisel ja neljandal esmaspäeval vene keeles.

Projekti rahastab Kesklinna Valitsus, loengud on osalejaile tasuta.

Registreerimine ja lisainfo:

eestikeelsed loengud:  info@hopnerimaja.eu, telefon 6455 321;

venekeelsed loengud: Roman Ljagu, telefon 56 156 522 või e-mail  romanljagu@hot.ee

 

Leave a Comment

12 + 4 =
Please leave these two fields as-is: