Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Ostes Alexelast karastusjooke toetad raskelt haigeid lapsi

äna, 18. augustil sai alguse tanklakett Alexela ja SA TÜK Lastefondi heategevuskampaania, millega kogutakse raha raskelt haigetele lastele, kes vajavad abi transpordikulude katmisel arsti või füsioterapeudi juurde sõitmiseks.

Kampaania raames annetab Alexela kuni 31. oktoobrini igalt tanklapoest ostetud Tartu Limonaadi ja Vitaminerali karastusjoogi pudelilt 10 senti Lastefondile, kes kasutab kogunenud annetussummat abivajavate laste sõidukulude hüvitamiseks. Kampaaniatooted on varustatud ka spetsiaalsete kleebistega.

Alexela tanklaid omava Alexela grupi juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul on ettevõttel hea meel juba kolmandat aastat kestva koostöö üle. „Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on aidanud meil anda väärt panus Eesti väikelaste paremasse tulevikku, mis meile kui vanimale Eestimaisele tanklaketile eriti südamelähedane on,“ selgitab ta. „Samuti oleme märganud, et ka aina suurem hulk meie kliente soovib koos meiega aidata abivajajaid, seda kas siis noortekorvpallis – kus meil on Kossufänni kliendikaart – või läbi erinevate heategevuskampaaniate, mis Alexela tanklapoodides toimuvad,“ rõõmustab Laane.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv toob Alexelat esile kui head koostööpartnerit, kes on leidnud võimaluse toetada fondi laste abistamisel nii igakuiselt kui ühekordsete ettevõtmistega. “See on suureks eeskujuks teistele ettevõtetele ning meie jaoks väga oluline toetus. Meil on suur rõõm, et nüüd saavad ka Alexela kliendid anda iga päev oma pisikese panuse, et toetada lapsi, kes vajavad abi transpordiks füsioterapeudi või arsti juurde,” sõnab ta olles nii Alexelale kui tanklaketi klientidele väga tänulik. “Selline stabiilne toetus on nendele peredele väga oluline, sest õigeaegne ja järjepidev lapse haigusega tegelemine võimaldab hoida või kiirendada tema arengut. Lastefond saab lapsi toetada aga täpselt nii palju kui meil on toetajaid ja abistajaid.”

Lisaks nimetatud karastusjookide soetamisele Alexela tanklapoodidest saab haigete laste raviasutusse sõitmist toetada helistades SA Tartu Ülikooli Kliinikumi annetustelefonidele:
900 5025 kingid 5€
900 5100 kingid 10€
900 5500 kingid 50€

Alexela Oil on Lastefondi suurtoetaja olnud alates 2012. aastast kattes igakuiselt fondi tööks vajalike sõitude kütusekulu.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku kahe miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil http://lastefond.ee/annetajale/pusiannetus.

Lisainfo:
Sandra Liiv
SA TÜK Lastefondi tegevjuht
tel: +372 5543794
e-post: info@lastefond.ee; sandra@lastefond.ee

Pressiteate koostas:
Merili Kärner
SA TÜK Lastefondi projekti- ja teabejuht
e-post: merili.karner@lastefond.ee

Leave a Comment

13 + 4 =
Please leave these two fields as-is: