Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Linnaraamatukogus avatakse näitus „Mänguasjamuuseum loeb!“

67100_429768613738992_191692706_n (Medium)Tartu Mänguasjamuuseum avab 8. märtsil Tartu Oskar Lutsu nimelise linnaraamatukogu laste- ja noorteosakonnas näituse MÄNGUASJAMUUSEUM LOEB!

Näitusel on välja pandud raamatud, mis on sündinud erinevate Eesti kirjastuste ja mänguasjamuuseumi koostöös ning milles on juttu mängimisest, mänguasjadest ja muidugi ka Tartu Mänguasjamuuseumist. Lisaks raamatutele saab näha arvukalt selliseid põnevaid mänguasju, keda pole näitustel kunagi varem eksponeeritud, nende hulgas ka teatris näitlejana töötanud karu Lillekäppa ning salapärast tumedasilmset teatrivaimu.
Raamatukogu laste- ja noorteosakonna juhataja Ädu Neemre sõnutsi on tegemist väga mängulise  ja hariva väljapanekuga, kus saavad kokku reaalsus ja fantaasia. „Vanad mänguasjad ja trükitud tekstid moodustavad koos omapärase koosluse, mis pakub nii silmailu kui ka äratundmist ja edasimõtlemist,“ lisas Neemre näitusega lähemalt tutvudes.

Näitus jääb avatuks kuni aprilli lõpuni ning seda saab vaadata raamatukogu lahtiolekuaegadel esmaspäevast reedeni kell 9-20 ning laupäeviti kell 10-16.

Tartu Mänguasjamuuseum ja Teatri Kodu asuvad Tartu vanalinnas Lutsu tänaval ja on aastaringselt avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-18. Lisainfot näituste ja õpitubade kohta leiab aadressilt www.mm.ee või telefonil 7461 777.

Leave a Comment

11 + 14 =
Please leave these two fields as-is: