Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Vahva sünnipäev

IMG_5264 (Medium)Märtsikuu teisel nädalal, 9.märtsil, oli Sindi Lasteaia saal täis kapteneid, madruseid, piraate, merineitsisid ja palju teisi  veeasukaid.

Eesti vanim järjepidevalt tegutsev lasteaed tähistas oma 122-st sünnipäeva.  Kuna 2016 aasta on Merekultuuriaasta, otsustasimegi korraldada  stiilipeo, mida tuli juhtima merede valitseja Neptun isiklikult.

Esimesteks külalisteks olid lasteaia kõige väiksemad mudilased. Koos sadamakass Murka ja Neptuniga mängiti mereteemalisi mänge ning liiguti muusika saatel, mis meenutas loksuvate lainete müha.

Väikesed külalised  ära saadetud, oli aeg kohtuda lasteaia suuremate lastega. Nemadki lustisid, mängisid, laulsid ja tantsisid meredevalitseja ning hiirekuningaga.  Lastele meeldis kõige rohkem  mäng “Maale ja vette”, milles oli    väikene võistlusmoment ning kus tublimad jatähelepanelikumad said premeeritud.

Põnevust ja sära silmadesse tõi kostüümide demonstratsioon. Kõik rühmad said ükshaaval poodiumile  astuda ja ennast teistele  näidata. Tore oli näha  kuidas  lapsevanemad oli pingutanud ja valmistanud kostüümi, et lasteaia sünnipäevapidu õnnestuks. Kostüümides olid ka  peost osa võtvad täiskasvanud.

Igast rühmast valiti välja paar  silmapaistvamat kostüümi,  mis said äramärgitud kuldse kalakujulise medali ja diplomiga.  Populaarsemateks ja pilkupüüdvamateks kostüümideks osutusid merineitsid ja piraadid, originaalsemateks aga meduus, pingviin, haikala ja hüljes.

 

Tänusõnu jagus lasteaia direktoril nii suurtele kui väikestele  sünnipäevalistele. Ja nagu iga sünnipäev  ikka, lõppes meiegi sünnipäevapidu maiustamisega.

 

Sindi Lasteaia õpetaja: Elve Peenoja

vanemõpetaja Kairi Rinaldo

Leave a Comment

7 + 10 =
Please leave these two fields as-is: