Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Päevakoera luureretk

( Õuesõppepäev, päeva tegevused toimusid õues, õue läksime juba peale hommikusööki)

 6.-7. aastased Päevakoerad

 Esmalt kirjutame tahvlile ühiselt nädalpäeva, kuu ja kuupäeva ja aastaaja. Iga laps kirjutab ühe tähe. Seejärel saab iga laps ükshaaval valida endale sedeli, kus on peal kirjas sõna, millega laps mõtleb ise tegevuse : Märksõnaks on loovmäng.

 

Sõnad nt: PÄEVAKOER
PORILOMP
LAMP
RUUT
TÄHELAUL
JOONISTAMINE
ARVUTAMINE
LOENDAMINE
N TÄHT
KOLMNURK
JOOKSMINE
HÜPPAMINE
JÄNES
PUU
RAAMAT
VÕIMLEMINE
PEITUS
KÄBI

„Päevakoera luureretk” : lastel vajalikud vihmavarjud, kui porine ilm siis ka kummikud. Kõnnitakse üksteise järel (nagu Päevakoera ussikesed), vihmavarjud avatud. Kui juhtmängija (õpetaja) ütleb „Tuleb”, siis kõik kükitavad ja peidavad end vihmavarju taha. Liigutakse tavalise kõnniga edasi. Kui õpetaja ütleb „ Hiilime” siis hiilitakse kükakil vihmavarju taha varjudes edasi.
Autor: Gerli Kukk
25.11.2015

Leave a Comment

14 + 2 =
Please leave these two fields as-is: