Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Jääkarude sõbrad kutsuvad lapsi joonistades valgeid mõmmikuid päästma

download (1) (Medium)Tallinna Loomaaed, MediaMarketing ja Tallinna Loomaaia Sõprade Selts kuulutasid 1. märtsil välja põneva ja heategevusliku joonistusvõistluse “Päästame jääkaru!”, et ka lapsed saaksid paberi ja pliiatsi abil anda oma panuse nende suurte kiskjate päästmisesse. Võistluse eesmärgiks on see, et lapsed õpiksid jääkarusid ja nende elu tundma, et nad saaksid teada sellest, kui suures ohus on looduses elavad jääkarud ja et nad võiksid anda oma osa Tallina loomaaia kolme laheda mõmmiku uue kodu rajamisel.
download (Medium)Õpetajatel  ja juhendajatel on suurepärane võimalus arutleda õpilastega nimetatud teemadel, päästa lahti nende südametest tulev fantaasia, aidata see paberile panna ning selgitada oma koolis välja parim töö igas vanusegrupis. Osalema oodatakse ka huvi- ja kunstikoolide noori kunstnikke.
Laste joonistusi hindavad sellised toredad jääkarude sõbrad nagu loomaaia direktor Mati Kaal, projekti “Jääkaru uus kodu” eestvedaja Veronika Padar, skulptor Tauno Kangro, zooloog Aleksei Turovski, loomaaia loodushariduse ja avalike suhete osakonna juhataja Maris Laja ning MediaMarketingi esindaja Monika Kuzmina, kes kõik on jääkaruteemas juba ammugi kaelani sees. Laste looming jääb loomaaeda, kus neid kasutatakse näitustel, loodushariduslikel eesmärkidel ja loomaaia trükistes.

Töid võetakse vastu juba praegu, aga esitamise lõpptähtaeg on  22. aprill 2016. Võitjad kuulutatakse välja laupäeval, 14. mail, loomaaia muuseumiöö avamisel ning parimad joonistajad võivad auhinnana loomaaias päris oma inimesteks saada.

Kõigest täpsemalt saab uurida Tallinna Loomaaia kodulehelt.http://tallinnzoo.ee/joonistusvoistlus-paastame-jaakaru/
“Me peame oma hingejõudu jääkarude abistamisele pühendama, teisiti ei saa, sest me oleme inimesed!” ütleb eluaeg jääkarudega käppapidi koos olnud zooloog ja giid Aleksei Turovski.

VAATA VIDEOT – NORA KUTSUB MAAILMA PÄÄSTMA:  https://www.youtube.com/watch?v=TK5TBKoAdEM

VAATA VIDEOT – ALEKSEI TUROVSKI INNUSTAB MÕMMIKUID JOONISTAMA:

https://www.youtube.com/watch?v=bzqYt580M-A

 

FOTOD: https://www.dropbox.com/sh/v8tti3caczqk5a5/AACLA91y-zQbvat81KeY76Cea?dl=0

 

 

Lisainfo:

 

Veronika Padar

Projekti “Jääkaru uus kodu“ juht

Veronika.padar@tulekodu.ee

516 0363

 

Monika Kuzmina

Projekti “Jääkaru uus kodu“ – PR

info@mediamarketing.ee

5551 7551

 

 

 

Leave a Comment

2 + 14 =
Please leave these two fields as-is: