Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Pardiralli uhiuus maskott otsib nime

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu ja SA TÜ Kliinikumi korraldatav heategevusüritus Pardiralli sai endale maskoti. Inimsuuruses part on aga veel nimetu ning ootab kõigi vahvaid nimepakkumisi.

Ettepanekud maskoti nimetamiseks on oodatud kuni 30. aprillini aadressil pardiralli@pardiralli.ee võiPardiralli Facebooki lehel maskoti pildiga postituse kommentaarina. Väljapakutavad nimed võiksid olla ühesõnalised, löövad ning haakuda Pardiralli olemusega. Sobivaima nime valib välja Pardiralli korraldusmeeskond maikuu esimesel nädalal ning selle väljapakkujat premeeritakse Pardiralli meenekomplektiga, kuhu kuuluvad T-särk ja vihmavari.

Pardiralli projektijuhi Ragnar Põllukivi sõnul on ürituse maskott olnud jutuks ka varasematel aastatel, kuid jäänud vahendite puudusel siiani teoks saamata. “Annetusraha me selleks kasutada ei soovinud, kuid tänavu õnnestus meil selleks leida heatahtlik sponsor, kes võttis maskoti valmistamise kulud täiel määral enda kanda,” räägib ta. “Selleks ettevõtteks on lemmikloomatoite tarniv ettevõte Nestlé Purina, kellele läks väga korda meie selleaastase õpilastööde konkursi teema, mis keskendus õigele toitmisele. Küll mitte veelindude, kuid loomade õige toitmine on ka Purinale südamelähedane.”

Uhke pardimaskott pakub võimalust Pardirallit lastele lähemale tuua ning rõõmustada lapsi ka muudel aegadel kui ürituse toimumise ajal. “Kui Kadrioru pargi kanalis rallivate vannipartidega ei saa lapsed mängida, vaid üksnes kord aastas nende võistuujumist vaadata, siis pardi maskoti vahendusel saavad lapsed Pardirallist palju vahetumalt ja sagedamini osa,” selgitab Põllukivi olles veendunud, et nii värvikas tegelane annab Pardirallile palju ilusaid emotsioone juurde.

Uhiuus ja selleks ajaks juba nimeline part-maskott on kindlasti kohal ka 11. juunil Kadrioru pargis, kus leiab aset juba kolmas Pardiralli – heategevuslik perepäev, mille keskmes on kummipartide võistuujumine Kadrioru pargi kanalis. Üritusega kogutakse vahendeid EVLVL-i poolt rajatud vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse teenuste pakkumiseks ning raskelt haigetele lastele spetsiaalsete toidusegude soetamiseks.

Tänavu võistlustulle asuvad pardid saabuvad müügile aprilli keskel. Lisainfo www.pardiralli.ee.


Foto autor: Annika Metsla

Leave a Comment

4 + 14 =
Please leave these two fields as-is: