Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Teater-see on muinasjutt

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPärnu Lasteaias Kelluke toimus järjekordne teatrifestival, seekord juba viies- juubeliüritus, mis kandis nime „Teater – see on muinasjutt“.  Lapsed  olid nädala jooksulise nii näitlejate kui ka pealtvaatajate rollis. Iga rühm, ka kõige pisemad, võtsid teatrifestivalist osa.

Oma etendustega käisid meil külas Narva teater Ilmarine ja Tammsaare Põhikooli õpilased.  Kuna oleme keelekümbluslasteaed, siis astusid  meie endi õpetajad üles nii eestikeelse kui venekeelse etendusega.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mõlemad etendused olid väga nauditavad, nagu oleks tegu professionaalsete näitlejatega

Karlsson ja Muinasjutuhaldjas tantsisid ja mängisid koos lastega ning nädala lõpus jagasid kõigile tänukirju ja väikeseid kingitusi. Nii nagu muinasjuttudes, sünnivad ka teatris imed ja nii  juhtus ka meie festivalil.

Tahaks väga loota, et vanemad käivad oma lastega meelsasti teatris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tore oleks kui lapsed saaksid ka kodus koos ema-isaga midagi lõbusat lavastada.   Teatrimänguga ei arene mitte ainult lapse kõne, vaid kogu isiksus, nii omandab laps märkamatult käitumisreegleid ja muutub sõbralikumaks ning lahkemaks. Olgu lastel elus rohkem muinasjutte ja imesid!

 

Vanemõpetaja Tatjana Šablojeva                             OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Comment

8 + 6 =
Please leave these two fields as-is: