Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastefond toetab raske puudega pisipoisi transporti taastusravisse ja arsti juurde

SA TÜ Kliinikumi Lastefond aitab igakuise 85-eurose toetussummaga katta raske puudega 2-aastase Stepani sõidukulusid füsioteraapiasse ja eriarstide juurde.

Stepanil on diagnoositud psühhomotoorse arengu mahajäämus, mistõttu on tema arengutase enam kui aasta võrra ealisest madalam. Poiss ei kõnni iseseisvalt, tal puuduvad eneseteenindamisoskused ning ta ei räägi. Talle on määratud ka raske puue.

Seoses arenguprobleemidega tuleb Stepanil käia igal nädalal oma elukohast 20 km kaugusel füsioterapeudi ja logopeedi juures. See toob kaasa aga suured sõidukulud, mis on töövõimetuspensionäridest lapsevanemate jaoks üle jõu käivad.

Kuna lapse arengu huvides on väga vajalik, et Stepan saaks regulaarselt teenusel käia, otsustas perele abikäe ulatada Lastefond, kes katab esialgu poole aasta jooksul Stepani raviga seotud sõidukulud igakuiselt 85 euro ulatuses.

Lastefondi toetustaotluste juht Eveli Ilves tunneb suurt heameelt, et Stepan on fondini jõudnud. “Sellise diagnoosiga laste jaoks on äärmiselt oluline füsioteraapias ja logopeedi juures käimise regulaarsus. Vaid nii on sellel ka tulemusi. Lastefondil on väga hea meel, et tänu tublidele vanematele on Stepan juba seni saanud endale vajalikku abi ning et Lastefondi annetajate toel on see ka edaspidi võimalik,” räägib ta

Kui ka Sina sooviksid anda oma panuse Stepani ja teiste sõidukulude katmist vajavate laste toetuseks, on sul võimalik teha annetus Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontodele märkides selgitusse “sõidukulud”:
Swedbank IBAN EE682200221015828742
SEB IBAN EE261010220014910011
Danske IBAN EE403300334408530000
Nordea IBAN EE791700017000285384
LHV IBAN EE527700771000610813.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi kolme miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil http://lastefond.ee/annetajale/pusiannetus

Leave a Comment

8 + 11 =
Please leave these two fields as-is: