Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Laupäeval toimus Kadrioru pargis heategevusüritus Pardiralli 2016

Sel nädalavahetusel, 11. juunil sai Kadrioru pargis nautida vaatemängulist vannipartide võiduujumist ning meeleolukat heategevuskontserti – toimub Pardiralli 2016.

Heategevuslik kogupereüritus sai alguse kell 12.00 ning oli kõigile tasuta. Päeva keskmes oli tuhandete kummipartide „ujumisvõistlus“ ehk Pardiralli: Kadrioru pargi kanalis lastakse vette 10 000 vanniparti, mis läbivad seal kindlaksmääratud distantsi. Partidele andsid hoogu juurde “spordikommentaatorid” Gaute Kivistik ja Margo Mitt.

Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale ürituse peaauhinna, mille on välja pannud Laevapiletid.ee – koguperereis Rootsi koos majutuse ja pääsmetega Astrid Lindgreni Maailma. Kõikide teiste osalejate vahel loositakse välja veel palju toredaid kingitusi.

Vannipartide rallile eelnes ja järgnes meeleolukas kontsert, kus astusid üles puhkpillikvintett Reval Wind, rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit, Laine Mägi tantsukooli tantsijad ning peaesinejana Ott Lepland. Terve päeva jooksul said lapsed lustida batuutidel ja erinevates töötubades ning nautida doktor Klounide, õhupallimeistrite etteasteid. Kohal olid ka näomaalijad ja vahvad maskotid.

Pardiralliga kogutakse annetusi vähihaigete laste vanemate tugikeskuse rahastamiseks ning sonditoitu vajavate laste toetamiseks. Veel kuni täna, 9. juuni südaööni on kõigil headel inimestel võimalik anda selleks oma panus Pardiralli kodulehel www.pardiralli.ee. Kuigi Internetis müüdavad rallipardinumbrid on tänaseks otsas, saab endale annetuse eest lunastada järjekorranumbri, mille alusel osaletakse heade sponsorite poolt annetatud rohkem kui 140 kingituse loosis.

Pardiralli projektijuht Ragnar Põllukivi on kõikidele juba oma panuse andnutele väga tänulik. “Oleme liigutatud, kui paljud juba meie algatusega kaasa on tulnud ning tänulikud ka neile, kes ei pea paljuks veel järjekorranumbri soetamisega Pardiralliga liituda,” sõnab ta. “Kes aga soovib väga just võistluspardiga rallis kaasa lüüa, sel tasub tulla 11. juunil Kadrioru parki kohale, sest 700 võistlusnumbrit jagatakse annetuste eest välja üritusel kohapeal. Tasuda saab nii sularahas kui kaardimaksega.”

Auhinnalistele kohtadele tulnud pardinumbrid ning kingituste võitjad tehakse teatavaks nii üritusel kohapeal kui Pardiralli kodulehel. Kohalviibivad võitjad saavad oma võidud ka koheselt luanstada, teistega võetakse ühendust ning toimetatakse auhinnad Itella abiga neile sobivasse pakiautomaati.

Pardiralli auhinnad ja kingitused on lisaks Laevapiletid.ee-le välja pannud Atlantis H2O Aquapark, Apollo, Balti Kella OÜ, Bio4You, Cantervilla Lossi mängumaa, Eesti Vabaõhumuuseum, Egmont Estonia, EXIT Room, Felix, Heili Mägi Photography, Joanna Jõhvikas Photography, Kalev, Kallos, Kingitus.ee, Lennundusmuuseum, Limonaad, Lottemaa, Maanteemuuseum, MadPax Eesti, Muru talu käsitöö, Mänguasjamaailm, Otepää seikluspark, Palmako, Patsita, Piletilevi, Pokumaa, Rekato, Ruby’s Magic, Spot of Tallinn, Sugar Art by SJ, Sunlines Cruise Co, Tallinna Loomaaed, teater Ugala, teater Vanemuine, Tiia Saart Photography, Tipitelk, Valgeranna Seikluspark, Vembu-Tembumaa, Viimsi kino, Viimsi Seikluspark ja XS Mänguasjad.

Kel polnud kuidagi võimalust 11. juunil Kadriorgu kohale minna, saavad vaadata ürituse otseülekannet Pardiralli kodulehelt.

Leave a Comment

15 + 15 =
Please leave these two fields as-is: