Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lotte kohvik kutsub külla

Lotte kohvik kutsub külla!Lotte kohvik on osa Lotte maailmast, kuhu kuuluvad Lottemaa, Lotte filmid, Lotte teatrietendused ja raamatud. Kui Lottemaa teemapark asub Pärnu lähedal Tahkurannas, siis Lotte kohvik on üks mõnus koht Tallinnas Mustamäel.

Lotte kohvikus võtab Lotte ema Anna kõik külalised vastu ning pakub söögiks maitsvaid toite! Vahva on see, et menüüd on eraldi väikestele ja suurtele ning valik on mõlemas menüüs väga mitmekesine (vaata www.lottekohvik.ee)! Kohviku lauad kannavad Leiutajateküla tegelaste nimesid! Nii saab iga kord istuda erineva tegelase lauas ning laua valimine on oi kui põnev!

Lotte kohviku sissepääs.
Lotte kohviku sissepääs.

Kohvikus saab mängida suurel mängualal, leiutada Oskari töötoas, küpsetada Lotte majas, vaadata Lotte joonisfilme, joonistada ning pidada sünnipäevapidusid! Lotte ütleb, et iga päev on sünnipäev! Sünnipäevalapsi tervitatakse Lotte Kohvikus alati tordi ja küünlaga!

Lasteaiarühmadel on võimalus tulla koos õpetajatega ning saada oma päris esimene iseseisev kohviku külastamise kogemus! Anna meile oma tulekust teada tel. 6004707 või e-mail: info@lottekohvik.ee.

Kohvik.
Kohvik.

Igal kolmapäeval kell 18:00 on “Tunnike Annaga”. Sel tunnil on Lotte ema Anna koos kõikide lastega kohviku mängualal, et koos lastega meisterdada, leiutada, joonistada, pildistada, jutustada põnevaid lugusid Leiutajateküla elust, rääkida erinevatel huvitavatel ja harivatel teemadel, mängida ringmänge, tantsida, laulda ja teha muud toredat! Mõnikord kutsub Anna oma tunnikesele ka külalisi, kes ise hoopis midagi põnevat teevad või räägivad! Osalemine naeratuse eest!

Esmaspäev on esmaspäev ja teisipäev on teisipäev, aga neljapäev on kohvikus pannkoogipäev! Kuna pannkook on üks maailma mõnusamaid asju, siis Leiutajatekülas otsustati nimetada neljapäev ümber “pannkoogipäevaks”.

Lotte ja lapsed.
Lotte ja lapsed.

Pannkoogipäeval on kõik pannkoogid -20% soodsamad! Kõik väikesed ja suured pannkoogisõbrad on oodatud!

Reede õhtuti ootab Bruno kõiki väikeseid ja suuri sõpru laulma ja mängima. Pühapäeva päeval on kohvikus Lotte!

Igal argipäeval kell 11:00-15:00 oodatakse kohvikusse ka kõiki usinaid töömesilasi, et lõunasöögiks pakkuda midagi eriti maitsvat ja mõnusat hinnaga 4,50€.

(vaata tänast päevapakkumist https://www.facebook.com/lottekohvik)

Liumägi ja Lotte maja.
Liumägi ja Lotte maja.

Lisaks toimub kohvikus erinevatel aegadel ja tähtpäevadel palju eriüritusi ning tegevusi, mänge ja loosimisi, mille kohta kõige rohkem infot leiab Lotte kohviku Facebooki lehelt!

Lotte kohvik ootab külla! Meie juures on vahva!

 

E-N 10:00-21:00

Sõbrad.
Sõbrad.

R-L 10:00-22:00

P 10:00-21:00

Lotte: „Headus teeb elu huvitavaks!“

 

Pood.
Pood.
Pallimasin.
Pallimasin.

Leave a Comment

13 + 3 =
Please leave these two fields as-is: