Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Esilinastub uus nukufilm laste lemmikust Miriamist

Fusion x64 TIFF File18. rahvusvahelise animatsioonfilmide festivali Animated Dreams raames esilinastub uus Miriami-seeria nukufilm “Miriami kana unistus” (Nukufilm, 2016). Stsenaristide Leelo Tungal ja Peep Pedmansoni kirjutatud nukufilm räägib väikesest tüdrukust Miriamist ning tema koduloomast kanast, kes otsustab lennata koos partidega lõunamaale. “Vähemalt esmapilgul tundub, et kõik on võimalik,” kirjeldab režissöör Andres Tenusaar.

Uut nukufilmi näidatakse koos teiste toredate Miriami filmidega kassetis “Miriami eriline maailm” pühapäeval, 20. novembril kell 12 Kinos Artis. Esilinastuse puhul on kohal ka nimitegelane Miriam isiklikult.

Laupäeval, 19. novembril saab näha lastefilmide seanssi Mudilaste Multilaegas, mis tänavu linastub erandkorras Mustamäe Apollo Kinos. Lisaks näeb Animated Dreamsi festivali raames Janno Põldma koguperefilmi “Lepatriinude jõulud” (2001), mida näidatakse koos Eesti esimese animafilmiga “Kutsu Juku Seiklusi” (1931).

18. rahvusvaheline animatsioonfilmide festival Animated Dreams toimub 16.-20. novembril Tallinnas.

Animated Dreamsi lastefilmide ajakava
Laupäev, 19.11
12:00 – Lepatriinude Jõulud+Kutsu Juku 85 (Artis 1) – Lastefilm
Pühapäev, 20.11
12:00 – Miriami eriline maailm (Artis 1) – Lastefilm
12:00 – Mudilaste Multilaegas (Mustamäe Apollo 6) – Lastefilm
“Miriami kana unistus” (2016)
Režissöör; Andres Tenusaar
Produtsendid: Kerdi Oengo, Andrus Raudsalu

Leave a Comment

7 + 15 =
Please leave these two fields as-is: