Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rahvatervise Akadeemia kutsub osalema loovtööde konkursil

Picture 1316Rahvatervise Akadeemia kutsub 5- 10.a.lapsi osalema tervisedenduslikul loovtööde konkursil “Terviseturniir”, mis toimub ajavahemikul 21.november – 11. detsember 2016. Konkursi eesmärgiks on läbi mängulise lähenemise juhtida laste ja lastevanemate tähelepanu tervist toetavale toiduvalikule ning aidata uute toiduainetega paremini sõbraks saada.

Milliseid tervislikke toite armastad süüa jõuludel? Millise tervisliku maiustuse võiks päkapikk tuua sinu sussi sisse?

Tööde esitamise tähtaeg on 11. detsember.

Picture 6882Kokkamine, toiduainete tundma õppimine ja maitse-eelistuste kujundamine on üldiselt loov protsess, nii ka meie Terviseturniir. Ootame loovtöid, mis keskenduvad konkursi küsimustele. Saata võib nii meisterdusi, videosid, fotojäädvustusi, joonistusi, lemmikretsepte, kirjatöid või mistahes muul kujul valminud mõtteid. Mida loomingulisem, seda uhkem. Mõtete vormistamisel võivad lapsi aidata ka lapsevanemad ja õpetajad.

Võistlustöid ootame e-maili aadressile terviseturniir@rahvatervis.ee või postiaadressile: Rahvatervise Akadeemia, Tiigi 59-11, 50410 Tartu.

Terviseturniirile saadetud 5 x 10 parimat tööd ning parimate tööde autorite eesnimed avalikustame Rahvatervise Akadeemia kodulehel ning sotsiaalmeedias. Ühtlasi avaldame kokkuvõtva artikli kõikidest toredatest mõtetest, mis konkursi jooksul meieni jõuavad. Terviseturniiril osaledes annate nõusoleku oma võistlustöö avalikustamiseks.

Soovime jõuda tulemuseni, kus võistlustööde loomine ja tekkinud arutelu aitab lapsel toidu koostist ja päritolu paremini tundma õppida, saada uute toiduainetega kergemini sõbraks, teha tulevikus tervislikumaid valikud ja tekitada huvi toiduvalmistamise vastu.

Toidukunsti töötubades õpetame lastele mängulise formaadi abil toidu ja söömisega seotud teadmisi ning põnevaid nippe ja trikke, mis suurendavad õpihimuliste laste teadlikkust toidust ja tervislikust eluviisist.

Lisainformatsioon:

E-mailil: terviseturniir@rahvatervis.ee
Telefonil: +372 5680 7737

Leave a Comment

9 + 11 =
Please leave these two fields as-is: