Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

„Sõber Karu” ja „Prügihundi” jõulutegu

Sõber Karu ja Prügihundi jõulutegu (Large)Meie Jõhvi Lasteaedade, Kalevipoja maja soovib jagada Teiega üht imelist tegemist kahe sõbra vahel jõulukuul. Sellel aastal otsustasid „Sõber Karu” ja „Prügihunt” koos midagi teha. Meie lasteaias on juba mõni aasta Sõber Karu oma tööd teinud ja sellest aastast hakkas ka Prügihunt hoogsamalt töötama igas rühmas. Igas rühmas on temanimeline kast kuhu kõik kasutatud paber korjatakse. Lapsed on väga hoolsad ja hoolitsevad, et ikka hundini paberike jõuab, mitte prügikasti. Prügihunt alustas ka koos lastega küünlaümbriste jahti, et lapsed ikka teadlikumaks saaks prügi sorteerimisest ja selle vajalikusest.
Sõber Karu ja Prügihundi jõulutegu (2) (Large)Kaks sõpra otsustasid, et ka nemad peavad midagi erilist jõulude aeg tegema. Otsustasid, et võiks teha jõulusoovide puu. Ainult, et seda puud ei ehiks kingituste soovid, vaid head soovid teistele lastele, emadele, isadele, ükskõik kellele kas või kogu maailmale!! Mõeldud, tehtud – Sõbrad jagasid tööülesanded omavahel ära, Prügihundile jäi ülesandeks muretseda jõulupuu, Sõber Karu hoolde jäi head soovid. Jõulupuuks sai taaskasutatud paberist kokkupressitud kuusepuu mis sai muretsetud taaskasutuskeskusest, puu disaineriks oli Kristi Tamming. Sõber Karu palus igal rühmal välja mõelda heatahtlik soov, mis tuleb südamest. Soovid kirjutati ehetele mis oli tehtud vineerist. Vineerist tehtud ehted saadi küll poest, aga ehteid tehti ka veel rühmades paberist, et meie tublid vanemad saaksid ka oma jõulusoovid kirja panna ja riputada puule.
Soovipuule sai palju ehteid koos paljude heade südamlike soovidega. Sõber Karu ja Prügihunt olid väga õnnelikud, et vanemad näitasid head eeskuju lastele, kirjutades nii palju häid soove.
Selline oli meie maja üks jõuluaja askeldustest. Nüüd jääb veel oodata, mida meie kaks sõpra edaspidi välja mõtlevad:)

Meie, Jõhvi Lasteaia pere soovime Teile väikeseid imesi ja oskust neid igapäevaselt märgata!

Maarika Antonov, Jõhvi Lasteaiad, Kalevipoja maja

Leave a Comment

8 + 13 =
Please leave these two fields as-is: