Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Õnnela Kuningriik Pillerkaare majas

17797102_1422294647845640_603372413_oVeebruari lõpul tuli Pillerkaare maja Julgete Jäneste rühma lastel idee teha ise teatrietendus.
Peale käsikirja ja muusika kätte saamist korraldati lastevanematele koosolek, kus viidi nad kurssi ideega.Vanematele idee väga meeldis ning etendusse leiti kiirelt näitlejad, dekoreerijad ja muud abistajad.
Peale lastevanemate koosolekut hakkas töö lavastuse kokku panemiseks. Lapsed said ise valida osa, mida mängida. Iga laps sai rolli. Lasteaias tehti tihedat tööd laulude, tantsude ja tekstide õppimisega, millele aitas kaasa ka muusikaõpetaja Mairi Vare. Vanemad tegid ja tõid erinevaid kostüüme ning dekoratsioone etenduse tarbeks.
23.märtsil toimus õhtul koos vanematega peaproov saalis, kus kogu etendus läbi mängiti. 27.märtsi õhtul toimus saali dekoreerimine, kus osales suur osa lapsevanemaid ning 28.märtsil toimus lausa kaks etendust. Üks hommikupoolikul kogu lasteaiale, kohale olid kutsutud ka külalised Kalevipoja ning Sipsiku majast, õhtupoolikul toimus etendus oma rühma vanematele.

Peale etendust oli avatud ka Õnnela Kuningriigi Kohvik, mille tarbeks lapsevanemad koos lastega tegid erinevaid küpsetisi. Üllatuslaua vanematele tegi Pillerkaare maja köögipersonal: Triin Pung ja Maiu Rooden, koos ettevõtlikkuse meeskonnaga.
Selle etenduse lavastamine ühendas meie lasteaeda ning lapsevanemaid. Suur aitäh kõigile osalejatele!

 

 

Jõhvi Lasteaiad
Pillerkaare maja
Külli Bachman
õpetaja

Leave a Comment

15 + 10 =
Please leave these two fields as-is: