Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastefond ja IRONMAN võistluste juhid koos Raivo E. Tammega korraldasid Tudulinna asenduskodus spordipäeva

DSC_0127-450x570 (Medium)5.oktoobril toimus spordipäev Tudulinna asenduskodus, kus IRONMAN sarja võistluste korraldajad koos hea eeskuju persooni Raivo E. Tammega ja TÜ Kliinikumi Lastefondi esindajatega tutvusid asenduskoduga ja korraldasid ühise spordipäeva koos lastega.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar ütles, et asenduskodulapse elu paremaks mõistmiseks otsustati teha üheskoos IRONMAN korraldusmeeskonnaga külaskäik Tudulinna asenduskodusse. Üks külastuse eesmärk oli, et ka IRONMAN triatloni korraldajad saaksid parema ülevaate sellest, miks Lastefond heategevusjooksuga just asenduskodulastele annetusi kogub. “Et see kõik aga lõbus oleks, siis otsustasime korraldada külaskäigu teises võtmes ehk ühise spordipäevana,” rääkis Saar.

Karis Mugamäe, Tudulinna asenduskodu juhataja ütles, et „Lastefondi abil oleme saanud palgata spetsialisti lastele psühholoogilise toe pakkumiseks ja mul on hea meel, et Lastefond ja IRONMAN võistluste korraldajad jätkavad koostööd lähiaastateks“.

„Koostöös Lastefondiga oleme korraldanud heategevusjooksu ning aidanud koguda annetusi Tudulinna asenduskodu jaoks. Soovime koostööd jätkata, et kolme aasta jooksul aidata koguda kõigi asenduskodude jaoks rohkem toetust“, ütles Ain-Alar Juhanson, IRONMAN sarja Eesti võistluste peakorraldaja.

Raivo E. Tamm ütles, et „head teha võib mitmel moel, olgu annetuse kaudu või hoopis valmistades samamoodi mõni eriline üritus, minna lihtsalt külla või tähelepanu pöörata erineval moel asenduskodu lastele ja kõigile, kes abi vajavad“.

Lastefond on alates 2010. aastast toetanud annetajate abiga Tudulinna asenduskodus kasvavatel lastel saada täiendavat psühholoogilist ja terapeutilist tuge kattes eripedagoogi ning tegevusterapeudi töötasu ning transpordikulud. Viimasel kahel aastal on asenduskodulaste toetuseks kogunud heategevusjooksu korraldamisega raha ka IRONMAN 70.3 Otepää triatloni raames.

Järgmisel aastal toimub IRONMAN 70.3 Otepää poolpikk triatlon 16. juunil 2018 ning esmakordselt IRONMAN Tallinn täispikk triatlon 4. augustil 2018 ning mõlema suure rahvusvahelise triatlonfestivali raames korraldatakse taaskord asendkodulaste toetuseks heategevusjooks ning annetuste kogumine.

Leave a Comment

15 + 9 =
Please leave these two fields as-is: