Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

EV 100 Kalevipoja maja pere kingitus

kohviku pilt (Medium)Meie lasteaia pere soovib jagada Teiega oma kingi tegemise rõõmu!

Kalevipoja majas on traditsiooniks mihklipäeva tähistada, nii et korraldasime tollel õhtusel ajal lasteaia õues mihklipäeva laata koos pannkoogikohvikuga. Kohvikus kohapeal küpsetati maitsvaid pannkooke, mille vahele pandi ohtralt kodust moosi ja kõrvale koduaiast korjatud ja mahlaks tehtud mahlasid. Laudadel olid vanemate poolt hoole ja armastusega valminud hoidised, küpsetised, mis olid niii maitsvad, et viisid keele alla. Lapsed said erinevate laudade taga meisterdada, teha näomaalinguid, tantsida ja orienteerumismängu mängida kas koos issi, emme või vanavanematega. Võimalus oli ka osta väikese raha eest riideid, jalanõusid või mänguasju. Oli üks vahva õhtupoolik, kus oli müümis- ja ostmisrõõmu, saadi ühiselt kokku, kus vesteldi ja naerdi ning mängiti. Kõik riided ja jalanõud mis alles jäid, sai viia Narva-Jõesuu SOS lastekülla.
Aga meie üritusel oli ka tagamõte, meie maja soovis teha kingitust EV 100 raames. Mõtete otsingul kui tuli välja mõelda, kellele või mida kinkida? Abi tuli küsida laste käest, nemad meil ju kõige nutikamad ja targemad! Kuna meie maja külastab iganädalaselt teraapiakoer Lordy, siis üks lastest pakkus, et võiksime Lordyle kingituse teha. Sellest tuligi mõte, et laada tuludest teha kingitus Kohtla-Järve Loomadevarjupaigale Grey Dogs. Mõeldud, tehtud – rühmades lapsed valmistasid kutsadele ja ka kassidele küpsiseid, kokatädid küpsetasid ja ühiselt valmisid maitsavad küpsetised. Kuna raha sai kogutud nii palju,siis ostsime lisatoiduaineid juurde, nii et loomakestel kõhud korralikult täis saaksid. Meie maja toredad lapsed Maribel ja Mihkel olid abiks kingituste üleandmisel.

Ilusat jõuluaega soovib Jõhvi Lasteaedade Kalevipoja maja pere!

Maarika Antonov

Leave a Comment

15 + 5 =
Please leave these two fields as-is: