Raamat autismist: “Autismi olemus”-Kaarel Veskis

Nädal tagasi ilmus Kaarel Veskise autismiteemaline raamat. Neuroloogilised erinevused on tänapäeval oluline teema ja on oluline, mis aspektist me sellele läheneme. Maailmas on levinud kaasasündinud neuroerinevustega inimesi väärtustava ja aktsepteeriva suhtumise liikumine, mida autor on püüdnud oma raamatus esmakordselt ka Eestis tutvustada. (Natuke teistmoodi lapsed ja täiskasvanud, kes sageli teistest hoopis andekamad, kannatavad palju suuresti tõrjumise, stigmatiseerimise jms all just seetõttu, et neid peetakse alaväärtuslikeks, “eksitusteks”). Autor on ise autist.

Ilmunud on esimene eestikeelne ja eestlasest autori raamat autismi kohta neurodiversiteedi (keskmisest neuroloogiliselt…

Posted by MTÜ Eesti Aspergerite Ühing on Laupäev, 1. september 2018

Rubriigid: Raamatud. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

11 + 13 =
Please leave these two fields as-is: