Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastefondi kõige agaramad püsiannetajad on sündinud draakoniaastal ja heldemad koera-aastal

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi 2018. aasta püsiannetajate profiili analüüsist selgus, et koguarvult on kõige altimad annetajad draakoniaastal sündinud inimesed ning keskmise annetussumma järgi kõige heldemad koera-aastal sündinud inimesed.

Lastefondi püsiannetajad on inimesed, kes on toetanud fondi kaudu abivajajaid vähemalt kuuel korral aastas. Möödunud aastal annetasid Lastefondile püsivalt 2031 eraisikut kokku ligi 200 tuhat eurot. Keskmine püsiannetaja annetas 10 korda aastas 10 euro suuruse summa.

Sünniaeg oli võimalik teada saada 99,5% püsiannetajatest, kellest kõige suurema osa moodustasid draakoniaastal sündinud inimesed. Draakonitele järgnesid maod, rotid ja kitsed. Kõige vähem leidus püsiannetajate seas kukeaastal sündinud inimesi.

Kõige heldemalt ehk suurema keskmise püsiannetussummaga annetasid koera-aastal sündinud püsiannetajad. Sealjuures oli koerte ja keskmise annetuse poolest lahkuselt järgmise Hiina tähtkuju vahe lausa 1,63 eurot.

Keskmise püsiannetussumma suuruse poolest järgnesid koertele rotid, kitsed ja maod.

See, kas annetuste keskmine suurus ja arv ka tegelikult Hiina kalendrist sõltub on filosoofiline küsimus, mis vajab kindlasti edasist analüüsimist.

Uuri ka, kes on 2017. aasta püsiannetajate analüüsile tuginedes kõige altimad ja lahkemad sodiaagimärgid.

Lastefondi püsiannetajatega on võimalik liituda järgneval lingil: https://www.lastefond.ee/pusiannetus/vormista-pusiannetus/

Leave a Comment

13 + 9 =
Please leave these two fields as-is: