Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

PINGVIINIPOEG SASS EI TAHA KOOLI MINNA

PINGVIINIPOEG SASS EI TAHA KOOLI MINNA. TA EI SAA ARU, MIKS ON ÜLDSE VAJA KOOLI, KUI ON OLEMAS LASTEAED. EMA JA ISA SELGITAVAD TALLE, ET KOOLIS SAAB TARGAKS, KUID VÄIKE PINGVIIN TAHAB ENDA VANAS LASTEAIAS EDASI KÄIA. EMAL JA ISAL ON SUUR MURE. EMA JA ISA ON PROOVINUD IGASUGUSEID NIPPE, KUID SEE AITA. MURE ON SUUR, SEST KOOL ON LÄHEDAL, KUID VÄIKE PINGVIIN KÄIB OMA VANAS LASTEAIAS EDASI.
AGA ÜHEL PÄEVAL JUHTUS ÜKS VÄGA KUMMALINE LUGU. SEE ALGAS ÜHEL PALAVAL SUVEPÄEVAL KUI SASS KOJU TULI. TA KÜSIS ISALT: “KAS SEE KOOL ON VÄGA HULL?” ISA PUHKES NAERMA JA ÜTLES: “SUGUGI MITTE! LÄHME PÄRAST LASTEAEDA KOOLI, SEAL NÄITAB ÕPETAJA SINILILL SULLE KOOLI.” “HEA KÜLL”, ÜTLES SASS.
ONGI LASTEAIA LÕPP JA SASS OOTAB JUBA ESIKUS. TA ON NATUKENE ÄREVIL. ÄKKI NÄEB TA AKNAST ISA AUTOT. TA LEHVITAB ÕPETAJALE JA JOOKSEB UKSEST VÄLJA.
KUI ISA AUTO UKSE ETTE PARGIB, HÜPPAB SASS AUTOST VÄLJA JA PATERDAB KOOLI UKSE ETTE. ISA KOMBERDAB TALLE JÄRELE. UKSEL VÕTTIS NEID SASSI MEELEST VASTU MAAILMA PARIM ÕPETAKA JA MÕNUS KOOGILÕHN. KÕIGEPEALT ANDIS ÕPETAJA NEILE KOOKI JA SIIS NÄITAS TA KLASSIRUUMI. TA OLI TORE ÕPETAJA JA SASS SAI ARU, ET KOOLIS ON TEGELIKULT VÄGA TORE OLLA.

KERTU PÜRN TALLINNA KOMEEDI LASTEAIA VIKERKAARE RÜHMAST

Leave a Comment

2 + 4 =
Please leave these two fields as-is: