Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lasteaiad üle Eesti on kutsutud osalema Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäeval

Lasteaiad üle Eesti on kutsutud osalema Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäeval. Sellel aastal viiakse spordipäeva läbi kontakte vähendades ehk sporditakse ühise juhendi järgi, kuid igaüks oma lasteaias. Üritus kestab 3.-23. maini.

“Meie jaoks on väga oluline, et igal lapsel oleks rõõm liikumisest ja spordipisikuga nakatutaks juba varases lapseeas. On õnn, et meid ümbritseb nii palju särasilmseid lastega tegelejaid, kellega koostöös saame spordipäeva teha olenemata ajast ja tingimustest. Suur tänu Eesti naiste Vehklemiskoondis, Laulupesa õpetajad,” lausub Tartu Spordiseltsi Kalev tegevdirektor Kaire Nurja.
Tartu Lasteaia Helika liikumisõpetaja ja õppealajuhataja Tiina Kivisalu sõnul on liikumine piirangute ajal eriti oluline: “Hetkeolukorra tõttu ei saa paljud lapsed piisavalt liikuda või treeningutes osaleda. Lapse arengu seisukohalt on füüsiline tevis väga oluline, seetõttu ei soovinud me traditsioonilist spordipäeva ära jätta. Pidime korraldusmeeskonnaga välja mõtlema uue formaadi, kuidas üritus lasteni jõuaks. Plaan on valmis ja kutsume kõiki lapsi välja liikuma ning vahvast üritusest osa saama!”

Spordipäeval osalejatel palutakse saata laste paigalt kaugushüppe ja osavusteatejooksu tulemused, kasutades järgnevat linki. Parimale kolmele paigalt kaugushüppajale paneb Tartu Spordiselts Kalev välja auhinna. Meeleolukad pildid ja lühivideod (maksimaalselt 2 minutit) spordipäevast on oodatud aadressile tartukalev@tartukalev.ee.

Lasteaedade spordipäevale loodud juhend asub kirja manuses.
Vaata tutvustavat videot spordipäevast Youtubes: https://www.youtube.com/watch?v=bsg0BKVRNqg

Lisainfo:

Kaire Nurja
Kaire.nurja@tartukalev.ee
tel 5138708
Tartu Spordiselts Kalev

Tiina Kivisalu
tiina.kivisalu@post.raad.tartu.ee
Tel 56577355
Tartu Lasteaed Helika

Leave a Comment

14 + 9 =
Please leave these two fields as-is: