Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Nõmme turul toimus täna piirkonna lasteaedade kevadpidu

Täna keskpäeval toimus Nõmme turul kohalike lasteaialaste kevadpidu. Kohal oli üle 130 lasteaialapse kuuest Nõmme lasteaiast ja huvikoolist, kes esitasid pereliikmetele ning turu külastajatele aasta jooksul õpitud parimaid laulu- ja tantsunumbreid. Kabepealinnale kohaselt tantsisid lapsed ka kabetantsu.

“Nõmme turul ei ole kunagi varem korraga veel nii palju lapsi koos viibinud. See sündmus läheb Nõmme turu ajalukku ning loodetavasti kohtume Nõmme lasteaialastega juba järgmisel kevadpeol,” kinnitas Tallinna Turud juhataja Kersti Otteson.

Mudilaste kevadpeol esinesid 4-7 aastased lapsed lasteaedadest Rabarüblik, Männimudila, Kaseke, Lauliku lasteaiast ja Nõmmekannikesest ning kooristuudio “Ilus hääl” lapsed Tallinna Nõmme Huvikoolist. Esitlusele tulid laulu- ja tantsunumbrid ning lavale astus ka lasteorkester ja Tallinna Nõmme Huvikooli koor. Kabepealinnale kohaselt tantsisid Rabarübliku lasteaia lapsed üheskoos kabetantsu. Eesti kabe grand old man Heinar Jahu eestvedamisel toimus peale mudilaste etteasteid 4×4 m suurusel kabelaual turniir, kus nuppudeks olid turu- ja kontserdikülastajad.

“Uute põlvkondade jaoks, ei ole turul käimine enam iseenesest mõistetav tegevus, mistõttu oli meil täna eriti suur rõõm turul Nõmme mudilasi ja nende vanemaid võõrustada. Loodame, et tänane sündmus andis lastele ka väikse aimduse turuelust ja kuuleme nende toredaid kilkeid juba peagi maasikalettide vahel,” kommenteeris Otteson.

Päeva juhtis koeratüdruk Lotte. Ühtlasi jäävad sündmuse järgselt Nõmme turu aeda kaunistama Nõmme lasteaialaste kunstitööd.

 

Lisatud fotogalerii ürituselt, fotode autor Madli Matikainen: https://we.tl/t-1WmtUIuwb7.

 

Lisainfo:

Kätlin Lest
Tallinna Turud turundusspetsialist
E-post katlin.lest@tallinnaturud.ee
Tel. 5273423

Leave a Comment

3 + 6 =
Please leave these two fields as-is: