Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Esimese koolipäeva trall

Esimesel koolipäeval toimus meie lasteaia õuealal esimese koolipäeva trall.
Esmalt kõneles lasteaia juhataja Helin Värtina, kes soovis lastele ja õpetajatele head uut mänguaastat, õppimine käib ju lasteaias läbi mängu.Õppimine käib mängides, katsetades, kogedes, tarkust kogudes ja kogemata ning märkamatult saavad selgeks nii tähed kui numbrid.

Lugesime esmalt lastega ühises ringis HEA LAPSE SALMI, kusjuures mõnigi õpetaja avastas, et ka kõige noorematel oli see pikk luuletus juba peas.
Igal lapsel oli kaasas paar lilleõit, koos õpetajatega pandi lilled vaasidesse ja kaunistati kogu majaesinelilledega. Kõigil lastel olid kaasas seebimullitajad, palju suuri ja väikesi kirevaid seebimulle tõusis õhku ka lastel oli sellest palju rõõmu. Õpetajad esitlesid lastele põnevaid kübaraid, mis olid kaunistatud sulgedega, marjadega, lintidega, isegi ühed erksavärvilised käärid leidsid kasutust kübara ehtimisel. Koos lastega lauldi laulu “Kooliaeg” ja lõpuks lauldi ja tantsiti “Lasteaiarocki.”

Tallinna Komeedi lasteaia õpetajad

Ülle Tõnumaa.
Tallinna Komeedi Lasteaia õpetaja

Leave a Comment

14 + 15 =
Please leave these two fields as-is: