Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tuleohutusnõuetele ei vasta täielikult ükski Pärnu kool

Päästeteenistuse kontrollitud Pärnumaa 105 koolimajast ja lasteaiast vastab kõigile tuleohutusnõuetele vaid 32. Kas koolitulistamisest enam ähvardab lapsi koolitulekahju? Päästeametnike selgitusel see päris nõnda ei ole, kirjutab Pärnu Postimees.

„Tuleohutusnõuete rikkumine võib seisneda näiteks selleski, et üks tulekustuti on kontrollimata,“ ei maksa Lääne-Eesti päästekeskuse järelevalveteenistuse juhi Indrek Laanepõllu väitel statistika põhjal ennatlikke järeldusi teha. Ei kujuta ju kontrollimata tulekustuti või signalisatsiooni puudulikult täidetud hoolduspäevik endast veel otsest tuleohtu.

Refereeritud artikli täistekst Pärnu Postimehe veebilehel

Leave a Comment

13 + 9 =
Please leave these two fields as-is: