Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Laps interneti abil lasteaeda

Vanematel peaks kõigi lootuste kohaselt juba sügisel avanema võimalus registreerida oma laps lasteaia järjekorda interneti teel ning jälgida seal oma koha liikumist reaalajas, kirjutab ajaleht Pealinn.

Uus internetipõhine lapsehoiuteenuse infosüsteem peaks oluliselt lihtsustama vanemate ja lasteaedade vahelist suhtlemist ning leevendama kahtlusi lasteaia järjekordade “ümber sättimise” suhtes.

Tallinna Haridusameti üldosakonna juhataja Rainer Rannala loodab, et lapsevanemad saavad teenust kasutama hakata veel tänavu. “Süsteemi arendab riik ning Tallinn on kahtlemata huvitatud esimesel võimalusel kõigi lasteaedadega sellega liituma. Kõige varem saab see toimuda sügisel,” nendib ta.

Praegu on verisulis e-süsteem testimisel linna neljas lasteaias.
Teenus muutub kättesaadavaks portaali www.eesti.ee kaudu ja selle kasutamiseks on vaja ID-kaarti.

Refereeritud artikli täistekst ajaleht Pealinn veebilehel

1 thought on “Laps interneti abil lasteaeda”

  1. kahe käega poolt.kahtlustan ka petust järjekora ümber sätimisel ja see tekitab suurt paha meelt kohaliku lasteaia suhtes.oleks tõesti hea ise oma silmaga järjekora liikumist näha,siis saaksin ka rohkem sõna võtta ja aru pärida.ei tahagi vist enam lapsi juurde sünnitada,et vältida suuri jamasid lasteaia koha saamisega.katsun need kaks olemas olevat kallist last lasteaeda saada ja aitab.õde võtis oma kaks pisipoega ja registreeris end soome üksikemaks,kohe pakuti lastele tasuta lasteaia kohti ja sootsalt üürikorterit,millal eesti küll soome tasemele jõuab.soome on täielikult järelkasvule pühendunud aga eesti toetab rohkem pensionääre,vanureid.vanem põlvkond nõuab täiel rinnal oma õigusi,noorpere rühib vaikselt edasi ja katsub eluga toime tulla.

Leave a Comment

6 + 2 =
Please leave these two fields as-is: