Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Õuesõppimise perioodi avaüritused Tallinna lasteaedades

Õuesõpe Esmaspäeval, 14. aprillil avati õuesõppimise periood piduliku üritusega Tallinna Lasteaias Kiikhobu. Kohal olid 7 lasteaia vanemate rühmade lapsed, huvilised õpetajad ja õuesõppimise promootorid Mikk Sarv ja Maie Zernask Tallinna Keskkonnaametist.

Sissejuhatavas osas tervitasid lapsi Naksitrallid ja lauldi koos regilaulu. Kiikhobu lasteaias oli territoorium jaotatud 7 erinevaks keskuseks, kus olid ülesanded lastele. Päeva lõpetas magus kaeraküpsis ja tervislik piparmünditee. Vaata pilte (tallinn.ee)

16. aprillil toimus avatud õuesõppimise pidu Kolde lasteaias, kus oli pööratud tähelepanu õuealal kasvavatele puudele: pihlakas, vaher, tamm ja kastan. Vaata pilte (tallinn.ee).

17. aprillil toimusid õuesõppimise peod Tallinna Lasteaias Rabarüblik ja Tallinna Paekaare lasteaias, viimases oli teemaks kivid meie ümber. Mängiti erinevaid liikumismänge ja prooviti osavust väikese kivi viskamises ja püüdmises ühe käega. Lapsed said endaga kaasa oma maalitud kivikesed. Päeva lõpetas vahva tule ümber istumine.

Samalaadsed üritused toimusid veel Tallinna Lasteaias Linnupesa, Pirita Kose lasteaias ja Laagna lasteaed – põhikoolis.

Väga hea meel oli näha õpetajate poolset suurt huvi toimunud ürituste vastu, loodame jätkata traditsioonina igal kevadel õuesõppimise perioodi avamise pidudega.

Mairi Enok
Juhataja
Lehola Keskkonnahariduskeskus

Leave a Comment

10 + 10 =
Please leave these two fields as-is: