Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

VÄIKESTE MEESTE JUTUD

Seni koomiksijoonistajana tuntud Urmas Nemvaltsi kirjutatud lood pälvisid heakskiidu esimeselt kriitikult – autori pojalt Rasmuselt, kes oli lugude kirjutamise ajal kolmeaastane. Südamlikes lugudes „Kaks kanget”, „Puhtad tänavad”, „Teerullilugu”, „Suur ja väike” ja „Ekskavaator” on tegelasteks tõstukid, veoautod, punane sportauto, tänavapuhastaja ja paljud teised põnevad masinad.

Meie oma eestimaise autori esmakordne, ja sealjuures suurepäraselt õnnestunud suleproov lastekirjanikuna on huvitav lugemine-vaatamine kõigile, nii väikestele kui ka suurtele – isadele ja poegadele. Suureformaadilist raamatut illustreerivad loomulikult Urmas Nemvaltsi enda joonistatud lõbusad pildid.
Raamat on mõeldud eelkõige eel- ja algkooliealistele lastele.

„Väikeste meeste jutud” pälvis aastal 2006 eripreemia poisteraamatute kategoorias väikelasteraamatute konkursil „Põlvepikuraamat”.

Kõva kaas

48 lk

Leave a Comment

2 + 6 =
Please leave these two fields as-is: