Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Empaatiakool

 

Hea lasteaia- ja kooliõpetaja!

 

Olles ise ema ja vanaema, on mul rohkelt kogemusi sellest, kui pingeline ja väljakutseterikas võib lastega koos kasvamine olla. Seepärast on  meie südameasjaks pakkuda jätkuvalt vanematele, vanavanematele, lapsehoidjatele ning kooli- ja lasteaiaõpetajatele võimalusi  nii iseenda kasvatamiseks, eneseteadvustamiseks ja emotsionaalse intelligentsuse ning empaatiaoskuste arenguks kui ka iseenda “empaatiatassi” täitmiseks mõtte- ja hingekaaslaste seltskonnas.

 

Üheskoos suudame luua emotsionaalselt turvalise ja sooja keskkonna, kus täiskasvanuil ja lastel on rõõm koos kasvada!

 

Merike Kahju

koolijuht, empaatiatreener ja lepitaja

 

Sel kevadel, enne kui meie põhikoolitaja Merike Ameerikasse reisib, on meil välja pakkuda kaks toredat koolitusvõimalust!

* Üle lahe naabrite juures Soomes on 24.-26.aprillil 2009 sündimas koolitus “Empaatia vägi” (“The Power of Empathy”). Koolitaja on Jeyanthy Siva Sri Lankalt. Jeyanthy on praktiseerinud vägivallatut suhtlemist üle kümne aasta. Teda kutsutakse hellitavalt-austavalt “empaatiakuningannaks”, kuna tema võime olla kohal kogu oma olemusega ning luua ühendust sügavaimate tunnete ja vajadustega on hingekosutav, tervendav ja väestav! Kui Sul on olemas esmane kokkupuude vägivallatu suhtlemise meetodiga ja ka veidi praktikat (läbitud vähemalt 5-päeva koolitust või e-kursus), soovitan väga kasutada seda suurepärast võimalust saada osa Jeyanthy andest, oskustest ja kogemustest!

Detailsemat teavet koolituse asukoha, osalustingimuste ja sisu kohta leiad meie Soome koostööpartneri SavannaConneXions kodulehelt .

NB! Koolitus on inglise keeles!
* Kodusel Eestimaal alustame uue projektiga – Lapsevanemate empaatiakool. Maikuu esimesel laupäeval – 2.mail 2009 kell 11-15 saab Sinu kaasabil sündima Lapsevanemate empaatiakooli esimene moodul Tallinnas, mis kannab samuti nime “Empaatia vägi”. Erinevalt Soomes toimuvast samanimelisest koolitusest, on see moodul on mõeldud eelkõige lapsevanemaile, -hoidjaile, lasteia- ja kooliõpetajatele, kes soovivad teha esmatutvust vägivallatu suhtlemise meetodiga või kel on olemas algteadmised-oskused ning tahaksid leida toetust nende praktikasse rakendamisel.

Sügisest peame plaani jätkata Lapsevanemate empaatiakooliga 1 kord kuus laupäeviti nii Tallinnas kui Tartus.

Tee oma sõpradele emadepäevakingitus – teavita neid võimalusest osaleda Lapsevanemate empaatiakoolis!

Detailsemat teavet meie pakutavate koolituste ja muude projektide kohta leiad meie kodulehelt www.ahimsa.ee

Südamlike kohtumisteni!

Erakool “Ahimsa” pere nimel

 

Merike Kahju

empaatiatreener, nõustaja ja lepitaja

55518652

6533588

merike@ahimsa.ee

 

Leave a Comment

11 + 4 =
Please leave these two fields as-is: