Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lepistiku Lasteaia väikesed näitlejad

MUUDETUD_o 059Juba kolmandat aastat järjest toimus märtsi kuus Mustamäe lasteaedade teartifestival. Piletimüügist saadud  tulu on igal aastal annetatud „Märka ja Aita“ fondi.  Esimest korda võtsime osa ka meie Lepistiku Lasteaia lastega. Etendus sai lavastatud  Paul Erik Rummo jutu  „Pöialpoisike ja 7 lumivalget “ järgi. Näitlejateks olid lapsed Oravate, Hundude ja Jänkude rühmast vanuses 4- 7 aastat. Osatäitjatest puudu ei tulnud, lastele meeldis väga näidelda ning oma rolli sisse elada. Näitlemine tuli lastel väga hästi välja. Kuri kuninganna oli uhke, võimukas ja ettearvamatu. Pöialpoisike aga rõõmsameelne ja särvava naeratusega. Lumivalgete uhked valged kleidid ning ilus tants ei jäänud märkamata kellelgi. Pisike Pöial- Liisi võlus Pöialpoisi kui ka vaatajad oma armsa olekuga. Lapsed elasid oma tegelaskujudesse väga sisse ja suur osa  sellel oli kostüümidel. Suur abi oli  lapsevanematelt, kes aitasid välja mõelda, valida ja õmmelda kostüümid. Kokku toimus meie lasteaias neli etendust, külalisi käis kaheksast erinevast Mustamäe lasteaiast. Kui juhendajatel oli väike närv sees ennem etendust, siis lapsed seevastu ei ilmutanud mingit ärevust. Enne viimast etendust aga  kimbutasid  meie pisikesi näitlejaid köha, nohu ja kurguhaigus. Sellest hoolimata olid nad kohal  nagu tõelised staarid ja ka viimane etendus õnnestus suurepäraselt.

 Teatrifestival oli väga edukas, „Märka ja Aita “ fondi kogunes lõpuks üle 360 euro ning meie lastel kui ka õpetajatel on hea meel, et saime osaleda toredal üritusel ja sellega veel kellelegi head teha. Kindlasti osaleme ka järgmisel aastal. See on tore võimalus nii lastel, kui õpetajatel ennast proovile panna, saada uusi kogemusi ja  samas aidata abi vajavaid lapsi.

 

 Autor Kerli Vahejõe

Leave a Comment

2 + 8 =
Please leave these two fields as-is: