Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Päike, kus sa oled?

Päikese pesemine.

Kui seapere hommikul ärkas, polnud päikest kuskil näha…

Nii algas Pärnu Lasteaed Mai 43. sünnipäevapidu märtsikuu esimesel päeval. Traditsiooniliselt kollasesse riietunud lasteaiapere jälgis huviga lavastuses toimuvat. Lasteaia sünnipäeva ei saa ilma päikeseta kuidagi pidada- see ju meie sümbol.

Sel aastal hoolitses maipere sünnipäevapeo eest õpetajate meelte töörühm. Nii olidki etendusse põimitud mitmed meeli kaasavad ülesanded.

Mängime kehapillidel.

Seaperega kohtunud siil uuris lastelt, mida nad kätega teha saavad ja pakkus võimaluse kehapillidel mängida. Jänes kutsus hoolikalt kuulates olmehääli ära tundma.

Öökull palus tähelepanelikult vaadata, millal on päev ja millal öö ning sellele vastavalt toimetada. Kass kutsus koos endaga tantsima ja siis haistmismeele abil leidma üles üllatuse. Ja üllatus sai leitud!

Õö.

Jänese juhtimisel koos lastega puhtaks pestud päike säras üle saali ja pakkus lastele palju rõõmu. Lapsed pidid hoolikalt jälgima lendu visatud sulge ja naerma nii kaua kui sulg õhus on- oi, see oli lõbus!

Tantsime.

Seejärel oli õige aeg ühiselt sünnipäeva ja lasteaia nimilaulu laulda ning muidugi tantsida. Lasteaia päikesele lisaks osales meie peol saaliaknast sisse piiluv päris päike!

Peo lõpuks said kõik rühmad kaasa leitud üllatuse- maitsva sünnipäevakoogi, et oma maitsemeelt ergutada.

On sünnipäev üks tore päev!

See kauaks, kauaks meelde jääb…

 

Margarita Kask,

Pärnu Lasteaed Mai õpetaja

Leave a Comment

14 + 15 =
Please leave these two fields as-is: