Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Toimetaja veerg Lasteaed Nr. 7/2006

Ülle TõnumaaSuvi on sujuvalt läinud üle sügiseks ja mõnus on kõndida sahiseval lehevaibal. Lasteaedades on alanud uus tegutsemisrohke õppeaasta ja rühma tegevuskavade koostamine. Uued lapsed ja uued vanemad on jõudnud rühma ellu sisse elada ja õpetajatel on järgmised lapsed kooliks ette valmistada: need kõige vanemad, kõige tublimad ja kõige nutikamad. Mida teha, kui kõik neist veel lugeda ei oskagi – neil pole veel lugemise vastu huvi tekkinud. Võtame asja rahulikult, iga asi tuleb omal ajal või natuke hiljem. Kevadeks hakkavad nad kõik lugema. Kasvõi kogemata. Õpetajate kavalusel pole piire.

Õpetajatel on alati mõni lugemismäng tagataskus. Ajakiri Lasteaed pakub igas numbris vähemalt ühe lugemismängu ja kutsub üles ka teisi õpetajaid oma lugemismänge ja õpetamisnippe meie veergudel tutvustama. Leidsime ajakirjast Nursery 6/2006 ühe hea võimaluse lapsi lugema õpetada. Pärast kõigi formaalsuste läbimist saame ehk õiguse Jillian Herkeli artikli avaldamiseks. Loodame, et see tekitab ka teie lastes huvi lugemise vastu. Seekord aga toome teieni Sõmeru lasteaia Pääsusilm õpetaja Meida Sune häälikumängud lõngapallidega.

Lisaks on meie ajakiri saanud ka uue foorumi. Kui tahate postitada, on vaja end registreerida. Olge mureta, see on lihtne, ja võtab vähem kui minut aega. Te ei pea isegi kinnitavaid emaile ootama! Kirjutage meile!

Ülle Tõnumaa,
peatoimetaja

Leave a Comment

7 + 6 =
Please leave these two fields as-is: