Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Paide lasteaed sai uue basseini

Lapsed tunnevad basseinist rõõmu / Foto: Paide linnavalitsusEsmaspäeval avati pidulikult Paide Sookure lasteaia rekonstrueeritud bassein koos kõrvalruumidega, mille korrastamiseks kulus 582 000 krooni.

Linnapea Kersti Sarapuu tundis avamisel rõõmu, et lastel on nüüd suurepärased võimalused ujumise algõppeks. Sarapuu sõnul polnud vana basseini juba aastaid remonditud ning ka abiruumide seis polnud just meeliülendav.

Abilinapea Kaido Ivaski selgitas, et riigihankel parima pakkumise teinud OÜ Tafrix rekonstrueeris ligi 20 m2 basseini koos nelja lisaruumi, koridori, laste pesemisruumide ja tualettidega. „Varem oli basseini põhi kaetud plastkattega, mis oli aga oma aja ära elanud ning nüüd on kogu basseinipind kaetud keraamiliste plaatidega,“ lisas Ivask. „Nüüd on lasteaia bassein ideaalses korras ning peaks võimaldama paljudele lasteaialastele võimaluse ujumise algõpetust saada.“

Rekonstrueerimistööde käigus vahetati välja ka basseini tühjendussüsteem. Kui varem tuli bassein tühjaks pumbata, siis ehitustööde käigus paigaldati sinna trapp, mille kaudu saab basseini vajadusel kiiresti ja mugavalt tühjaks lasta.

Leave a Comment

8 + 11 =
Please leave these two fields as-is: