Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Heategevuskampaania „Koos on kergem!”

Tänasest 5. novembrini toimub üle Eesti kõigis 31 Selveris heategevuskampaania „Koos on kergem“. Selver aitab annetusi koguda viieteistkümne haigla lasteosakonnale üle Eesti.

„Heategevuskampaania „Koos on kergem!“ toimus esimest korda 2003. aastal, kui kogusime raha ainult Tallinna Lastehaiglale. Nüüd on aga Selver kasvanud Eestis 31 poega jaekaubandusketiks ning tänu sellele saame head teha juba 15 haiglale piirkondades, kus Selver asub,“ sõnas A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar.

„„Koos on kergem!“ kampaaniaga kogutud summad on iga aastaga kasvanud – mitte ainult selle pärast, et Selvereid on juurde tulnud, vaid ka igas konkreetses piirkonnas on aasta aastalt summa suurenenud. See näitab, et Eesti inimestele meeldib teha head, tuleb anda selleks vaid mugav ja lihtne võimalus.“

Selver annetab igalt ostult, mis sooritatakse ükskõik missuguses Selveri kaupluses 13. oktoobrist 5. novembrini, 10 senti heategevuseks. Kampaania ajal on kõikides Selverites kassades ja fuajeedes korjanduskastid ning kassade juures müügil heategevusšokolaadid. Kampaaniale pani õla alla ka AS Prike, kes annetab haiglate toetuseks 60000 krooni ja igalt kampaaniaperioodil müüdud Tetley tee pakilt 50 senti.

Varasemate aastatega võrreldes on sel aastal müügil ka spetsiaalsed heategevuse šokolaadid 15 krooni tükk. Šokolaad asendab varasematel aastatel olnud kuponge. Kogu šokolaadide müügist saadud raha läheb haiglatele, sest šokolaadide eest on Selver juba maksnud. Need on eriväljapanekus kassade juures ja varustatud vastava kleebisega.

Kampaania ajal kogub Selver raha Tallinna Lastehaiglale, Tartu Ülikooli kliinikumile, Pärnu haiglale, Kuressaare haiglale, Hiiumaa haiglale, Ida-Viru keskhaigla Jõhvis asuvale lasteosakonnale ning Kohtla-Järvel asuvale günekoloogia- ja sünnitusosakonnale, Narva haiglale, Viljandi haiglale, Lõuna-Eesti haiglale, Valga haiglale, Jõgeva haiglale, Rakvere haiglale, Põlva haiglale ning Järvamaa haiglale.

Tallinna Lastehaigla soovib soetada CPAP aparaati vastsündinute osakonda, et aidata vastsündinuid hingamishäirete korral. Tartu ülikooli kliinikumile kogutav raha toetab Laste taastusravi. Pärnu haigla kogub raha sünnitusosakonda uue patsiendi jälgimise monitori ostuks.

Kuressaare haigla ostab kogutud raha eest lasteosakonda otoskoobi ning kogub raha ka perekooli materjalide näitamiseks vajaliku sülearvuti ostuks. Hiiumaa haigla ostab kogutud raha eest lastekirurgia instrumente.

Ida-Viru keskhaigla soovib soetada arvuti lasteosakonda, et avada internetipunkt haiglas olevate laste ja nende vanemate jaoks. Ida-Viru Keskhaigla günekoloogia- ja sünnitusosakond Kohtla-Järvel kogub raha lootemonitori jaoks.

Narva haigla soovib sisustada kogutud raha abil laste mängutoa. Viljandi haigla (Viljandi Männimäe Selver) sooviks on uuendada lasteosakonna palatite sisustust.

Lõuna-Eesti haigla – sünnitusosakonna perepalatite sisustamiseks (Võru Vilja Selver). Valga haiglale kogutud raha läheb kasutusse lasteosakonda ravimikapi ostmisel. Jõgeva haigla soovib osta tomograafi.

Rakvere haigla soetab uue läbivaatluslaua soojendus-valgustuslambi. Põlva haigla lasteosakond kasutab kogutud raha laste mängunurga sisustamiseks. Järvamaa haigla jaoks kogutud raha eest ostetakse juhtmevaba loote jälgimissüsteem, millega jälgitakse sünnituse ajal loote seisundit.

Leave a Comment

9 + 3 =
Please leave these two fields as-is: