Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Eesimaa 103. sünnipäeva tähistamine Kopli Lasteaias

18. veebruari hommikul üllatas ilmataat eriliselt külma ilmaga, millega oli juba loodud erilisele päevale eriline algus. Päev täis ootusärevust, üllatusi, kauneid peoriideid, erinevaid maitseid; muljeid; lõhnu; sõpru; muusikat; laulu ja tantsu – toimub Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamine Kopli Lasteaias.

Peo õnnestumise tagavad eelnev planeerimine, ettevalmistus ning lastevanemate kaasamine. Peoruumi kaunistamine on esmane mulje ja teemasse sisseelamise jaoks peo lahutamatu osa.

Kõik, mis me täna lastele ja lastega teeme, loob mälestusi, mida suureks saades lapsepõlvest meenutada.

Meie ühine soov on luua meeldejäävaid mälestusi, muljeid ja positiivseid tundeid ning kauneid hetki.

Saabuva Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistamine eritingimustes pani pead murdma, kuidas korraldada pidu COVID – 19 tõkestamise tingimustes. Hoolimata piirangutest on meelelahutust ikka vaja. Ei ole lahendamatuid olukordi, on lahendamist ootavad olukorrad!

Tuultepesa rühm koostöös muusikaõpetajaga, otsustasid salvestuskontserdi kasuks. Filmivõtted toimusid muusikatunni raames juba peopäevale eelneval nädalal. Pidu oli eelnevalt salvestatud ning võimaldas kõikidel rühmadel eraldi saalis salvestuskontserdist osa saada. Kontsert üllatas lapsi, et nende sõbrad vanemast rühmast olid ekraanil ning kutsusid neid koos laulma ja tantsima – nii loodigi ühine ja ühtsust väärtustav pidulik meeleolu. Rühmaõpetaja Silja digipädevused võimaldasid luua kindla standardiga mustvalge kujutise, mille sisse oli peidetud rühma eelnev salvestus Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistamiseks. QR – koodi avamisel saab vaadata Tuultepesa poolt loodud salvestust laste arvamustest ja mõtetest Eestimaa kohta, laule – tantse – luuletusi ja direktor Marika pöördumist.

Lasteaias on kõik rühmad erilised ja eristuvad oma tegemiste poolest. Igas rühmas tähistati sünnipäeva erinevalt, arvestades laste vanust, laste ootusi ja ettepanekuid. Nii jätkus igas rühmas pidupäev erinevalt ja eriliselt! Erinevused rikastavad!

Aitäh lastele!
Aitäh lapsevanematele!
Aitäh Kopli Lasteaia töötajatele!
Kopli Lasteaia direktor Marika Ärmpalu ja
õppealajuhataja Maret Kougija

Leave a Comment

9 + 7 =
Please leave these two fields as-is: