Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Aeg on varuda funktsionaalseid laste talveriideid

Kui jahedamad ilmad uksele koputavad, on õige aeg vaadata üle kõik laste talveriided ja vajadusel neid uuendada. Kuidas valida sobivaid ja vastupidavaid talveriideid lastele ja kust neid soetada? Tutvustame lähemalt seda, mida tuleb talveriiete valikul silmas pidada.

Laste talveriided kõige pakasemaks talveks

Laste talveriiete valikul tuleb pöörata tähelepanu nii materjalile, selle omadustele kui ka funktsionaalsetele lahendustele. Paljud brändid, nagu Reima või Huppa, loovad vastupidavaid talveriideid meie kõige pisematele, Millised neist on aga parimad?

 

Esimene soovitus talveriiete valimisel, on mõelda, milliseks ilmaks ja puhuks neid täpsemalt vaja on. Kas need on mõeldud aktiivsemaks päevaks õues, et saaks vabalt kelgutada, lumes sumbata ja lumememme ehitada? Või hoopiski midagi, mida tõmmata selga nendel päevadel, kui õues puhub tugev ja külm tuul ning taevast kallab vihma kui oavarrest? Need on olulised küsimused, et leida õigest materjalist ja sobiva funktsionaalsusega laste talveriided.

 

Teiseks: milliseid riideid on vaja, kas kombet, pükse, jopet või mantlit? Paljude lapsevanemate valikuks osutub kombe, sest see hoiab lapse keha hästi soojas, lubab tal liikuda nii nagu vaja ning mis veelgi olulisem, seda on kerge selga panna. Natukene vanematele lastele sobivad ka eraldiseisvad joped ja püksid. 

 

Kolmandaks, pööra tähelepanu, et laste talveriietel oleksid kindlasti järgmised vajalikud omadused: 

  • Helkurdetailid, et pimedal ajal oleksid lapsed hästi nähtavad.
  • Soe ja eemaldatav kapuuts, mis hoiab pea soojas ning mida on kerge pesemiseks eemaldada.
  • Eemaldatavad jalakummid paremaks mugavuseks.
  • Reguleeritav vöökoht – eriti oluline kombede ja pükste puhul.
  • Veekindlad õmblused. 
  • Vihmariiete korral võiksid lasteriided olla valmistatud hingavast ja hea veepidavusega materjalidest. 

 

Kust osta laste talveriideid?

Igasuguste lasteriiete leidmine on keeruline, sest poodidesse kohalesõit võtab aega ning paljude kaupluste külastamine võib väiksemaid lapsi kiiresti väsitada. Seetõttu on teine võimalus ostelda kõik vajaminev e-poodidest. Kaup24 ja Hansapost pakuvad laia laste talveriiete valikut (ka vihmasteks ilmadeks) alates vajaminevatest aksessuaaridest jalanõudeni välja. Leia nii Didriksons, Helly Hansen, Reima ja teised laste talveriided.

 

Internetist tellimisel ei saa riideid selga proovida ja seetõttu muutub äärmiselt oluliseks nii suuruste tabeliga tutvumine kui ka tootekirjelduse lugemine. Teades oma lapse mõõte, saab kerge vaevaga leida sobivas suuruses riided – selle jaoks tuleb vaid vaadata brändide poolt välja toodud mõõdutabelit. Samuti aitab juurde ka guugeldamine ja klientide tagasiside otsimine, et mõista paremini nii toote kvaliteeti kui ka suurust. 

Tootekirjeldused annavad ülevaate materjalist ja disainist. See on oluline, et mõista, kui sooja või vettpidava riideesemega on tegemist ja milline on selle üldine funktsionaalsus. 

 

Tasub meeles pidada, et e-poodidest tellitavale kaubale kehtib tagastusõigus ja vale numbri või mittesobiva toote tellimisel, saab selle alati tagastada või ümber vahetada. Kas oled talveks valmis? 

 

Raido Tamar

 

Leave a Comment

6 + 5 =
Please leave these two fields as-is: