Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Eesti Lasteaednike Liidu suvelaager Saaremaal

Eesti Lasteaednike Liidu 14. suvelaagri korraldajateks olid Tallinna lasteaednikud. Ühistes vestlusringides, mida juhtis lasteaednike liidu esinaine Silvija Mõttus, saadi teavet lasteaednike liidu tegemistest ja liidu uuendatud koduleheküljest. Proua Mõttus tutvustas Eesti, Läti ja Soome lasteaednike ühisprojekte. Õpetaja Ülle Tõnumaa teavitas kohalolijaid uuest lasteaiaõpetajate internetiajakirjast.

Külastati Kiipsaare tuletorni ja Vilsandi Rahvusparki, Viidumäe Looduskaitseala, Loona ja Pilguse mõisa, Harilaidu. Meelde jäi suitsusaun, pannileib Lümanda söögimajas, külalislahkete saarlaste naljad, lõkkeõhtud telklaagris. Kõigi osalenud linnade ja maakondade lasteaednikud esinesid kavaga “Elu nagu teater”.

Lasteaiaõpetajad said taas uut energiat ja emotsionaalseid elamusi, põnevaid ideid ja infot uueks õppeaastaks. Koosoldud ajal leiti mõttekaaslasi, tunti rõõmu ühistegevusest.
2006. aasta suvelaagri korraldajateks on Tartu lasteaiaõpetajad.

Ülle Tõnumaa

Leave a Comment

11 + 11 =
Please leave these two fields as-is: