Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Reedel, 11. veebruaril 2011 kell 16 tähistatakse Solarise Apollo raamatupoes Heljo Männi 85. juubelit.

Reedel, 11. veebruaril 2011 kell 16 tähistatakse Solarise Apollo raamatupoes Heljo Männi 85. juubelit.

Armastatud eesti kirjanik Heljo Mänd on rõõmustanud oma toredate lastejuttudega terveid põlvkondi ning sellest inspireerituna valmistavad Sinisuka kirjastuse, Eesti Lastekirjanduse Keskuse ja Terevisiooni üleskutsel juba rohkem kui 30 lasteasutust juubilarile kingituseks omatehtud raamatut. Kõik meistriteosed antakse Heljo Männile üle 11. veebruaril kell 16 Solarise Apollo raamatupoes ja hiljem pannakse Eesti Lastekirjanduse Keskuses näituseks välja. Juubilari tulevad meeles pidama ja talle  austust avaldama ka tuntud Eesti kultuuritegelased, „võimu ja vaimu“ esindajad.

Juubeli puhul annab Sinisukk välja Heljo Männi uue luuleraamatu „Lind-Naine / Tuvide koloonia“ ning uustrüki juba 1957. aastal ilmunud „Oakesest“.

Lisaks üllatuskülalistele, lasteasutuste esinemistele ning laste valmistatud raamatute üleandmisele toimuvad pidulikul üritusel ametlikud õnnitlemised ja autogrammide jagamine, kus huvilised saavad oma lemmikraamatusse ka pühenduse kirjutada lasta.

Heljo Mänd on sündinud 11. veebruaril 1926 Narvas. Ta on 1946. aastal lõpetanud Tallinna Arve- ja Plaanindustehnikumi ning töötanud ajakirjade Pioneer ja Täheke toimetustes. Heljo Männi sulest on viimase 55 aasta jooksul ilmunud üle 130 teose sh luulekogud, jutustused, muinasjutukogud, õpikud jne. Lisaks on Heljo Mänd koostajaks ja tõlkijaks paljudele teistele raamatutele.

Lisainfo: sinisukk@sinisukk.ee või 6 025 950

Sinisukk AS (Heljo Männi kirjastajate nimel)

Leave a Comment

12 + 8 =
Please leave these two fields as-is: