Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Balbiino jutuvõistluse võitjad selgunud

jätsiabi [800x600]Balbiino avalikustas lühijutuvõistluse „Lumeinimese poiss Yeti seiklused“ 30 parima loo autorid, kelle looming avaldatakse sügisel ilmuvas Yeti seikluste raamatus.

„Lapsed ja noored näitasid Yeti jutuvõistlusel üles ladusat jutustamisoskust ja rikkalikku fantaasiat, mis on kindlasti ühe hea juturaamatu aluseks. Nüüd jääb veel oodata raamatu illustratsioone, et saaksime kõik Yeti seiklusjutte nautida.Täname kõiki jutuvõistlusel osalejaid ning soovime neile ladusat sulelendu ka edaspidiseks!“ ütles AS Balbiino turunduse ja sisekommunikatsiooni juht Enel Kolk.

Kõik raamatus ilmuvate lugude autorid saavad endale auhinnaks sügisel ilmuva raamatu „Lumeinimese poiss Yeti seiklused“ koos kasti Yeti jäätisega. Lisaks said kõik võitjad kaks pääset EMT Koguperefestivalile, kus võitjad avalikustati. Yeti jutuvõistlusele saabus üle Eesti rohkem kui 200 lühijuttu. Laste ja noorte juttudele lisatakse raamatusse algklassi lastele mõeldud nuputamis- ja värvimisülesandeid, et Yeti seikluste avastamine veelgi põnevam oleks.

Balbiino jutuvõistluse võitjad: Katre Vahter, Marilin Karu, Reelika Reiljan, Kristi Paulson, Anette Jaani, Janika Talvar, Laura Viljamaa, Enola Sander, Carl Nikitin, Anni Miller, Siim-Morten Ojasalu, Heiki Kotsar, Ann Maria Piho, Joonas Ariva, Sandra Valk, Robert Reinsalu, Jane Steinpilm, Kristi Tirmaste, Kristen Karri, Kaisa Teder ja Kristin Kaskema, Astrid Aavola, Laura Valdma, Tuuli Maarja Põldma, Linda Marie Skott, Ester Pärn, Eliisabet Jahilo, Hanna-Stina Tamm, Maarja-Liis Uibo, Liina Neeme ja Rando Künnapuu.

1995. aastal loodud AS Balbiino on üks suurimaid Eesti jäätisetootjaid, kes toodab jäätist kodumaisest toorainest. AS Balbiino alustas jäätise tootmist 1996. aastal. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ja kuulub NG Investeeringute gruppi.

Lisaks jäätise tootmisele tegeleb Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha. AS Balbiino turustab oma koduturul Balti riikides selliste nimekate külmutatud toiduaineid pakkuvate ettevõtete toodangut nagu Farm Frites, Fritar, Bonduelle, Marjamaa talu jt. Lisaks kuuluvad Balbiinole Culinare, Härmavilja ja Marine kaubamärgid.

Leave a Comment

5 + 3 =
Please leave these two fields as-is: