Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

AS Balbiino ootab lapsi osalema jäätisepaberi kujundamise konkursil

jaatis2 (Small)Jäätisetootja AS Balbiino ootab lasteaia- ja põhikooliealisi lapsi osalema jäätisepakendi kujundamise konkursil „Minu jäätis“, võidutööst valmib uus pakend vahvlikoonuses jäätisele, mis tuleb müügile juba sel kevadel.

„Konkursil saavad lapsed ise kujundada erakordse ja silmapaistva jäätisepaberi, mille sees olevat jäätist tahaksid nii väikesed kui ka suured jäätisesõbrad süüa. Lapsed võivad julgelt lasta oma fantaasial lennata – pakendil võib, kuid ei pea olema jäätis, kujutada võib kõike, mis laste meelest sobiks tõeliselt maitsvale ehtsast koorest valmistatud jäätisele,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

Auhinnaks on AS Balbiino välja pannud suure kastitäie võidutöö kujundusega jäätist nii töö autorile kui ka tema juhendajale. Lisaks saab võidutöö autor koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada Mikkeli muuseumi näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist“ (näitus on avatud 20.03–07.09.2014). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma kaaslastega oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist.

Lisaks peauhinnale annab AS Balbiino välja ka mitmeid maitsvaid eriauhindu, võitjatega võtab AS Balbiino ühendust. Võitjate nimed avaldatakse 14. aprillil AS Balbiino kodulehel.

Pidades tähtsaks äratada noortes huvi kunsti vastu, on andnud oma nõusoleku žürii töös osaleda Eesti Kunstimuuseumi peadirektor Sirje Helme. Lisaks kuuluvad žüriisse AS Balbiino nõukogu esimees ja kunstikollektsionäär Enn Kunila ning AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk koos tootearendusmeeskonnaga.

Üle-eestilisele konkursile „Minu jäätis“ saab kunstitöid saata või tuua kuni 1. aprillini AS Balbiinosse (aadress Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn). Konkursile on oodatud kunstitööd mõõtudega: 10,5 cm x 29,7 cm (paberi võib ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt), tehnikavalik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, guaššide, vesivärvide kui ka kleeptööna või segatehnikas valminud tööd. Konkursi tingimused www.balbiino.ee/konkurss.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Leave a Comment

13 + 13 =
Please leave these two fields as-is: