Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastekaitsepäeval loomaaias hariv perepäeva

AS Kalev Chocolate Factory korraldab lastekaitsepäeval, 1. juunil Tallinna Loomaaias suure Kalevi Perepäeva, mille käigus on lastel ning nende vanematel võimalik osa võtta arendavast mängust „Reis ümber loomaaia”.

AS Kalev Chocolate Factory juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on ettevõttel hea meel lastele üks perekeskne ning arendav päev korraldada. „Loomaaias aset leidev perepäev on meie jaoks kindlasti üks aasta tähtsündmusi, mil me lastele, suurtele magusasõpradele ja meie poolehoidjatele omalt poolt midagi tavapärasest erinevat pakume. Ootame kõiki lapsi koos vanematega 1. juunil loomaaeda ning garanteerime kõigile ühe lõbusa ja hariva päeva,” rääkis Kusmin.

Mängu „Reis ümber loomaaia“ käigus toimub ajavahemikus 10.00–18.00 viiel erineva temaatikaga alal palju lõbusaid ning silmaringi arendavaid mänge ja tegevusi. Lastel on võimalik osaleda Arigato treenerite poolt läbiviidavates võistlustes ja sportmängudes Mesikäpa alal, samuti  joonistada ja meisterdada Kalev Special alal Huvikeskus Kullo poolt juhitud töötubades.

Draakoni alal saab õppida vahvaid tantse ja vaadata teatrietendust ning Juku Mängumaal panna proovile oma osavus. Raamatukogubuss Katariina Jee pakub võimalust vaadata filme ning tutvuda erinevate loodus- ja loomaraamatutega. Kõik mängu läbinud saavad loomaaiast lahkudes väikese üllatuse ja hiljem loositakse nende vahel välja mitmeid põnevaid auhindu.

1. juunil avatakse kõigile külastamiseks ka Laste loomaaed, kust saab teavet loomade eest hoolitsemise kohta ning tutvuda lähemalt kääbuskitsede, küülikute ja teiste väikeloomadega. Laste loomaaed on avatud 1. septembrini kolmapäevast pühapäevani ajavahemikus kell 10.00-16.00.

Kõigile Tallinna Loomaaia külastajatele vanuses 7–69 eluaastat kehtib 1. juunil soodushinnaga pilet 15 krooni. Alla 7 aasta vanustele lastele on sissepääs tasuta. Loomaaia kassad on avatud kell 9.00-19.00.

2006. aastal loodud AS Kalev Chocolate Factory põhitegevuseks on šokolaadikondiitri ja suhkrukondiitri toodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük.

Leave a Comment

6 + 6 =
Please leave these two fields as-is: