Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kumu kunstimuuseumi perepäeval räägitakse Kalevipojast

Pühapäeval, 4. märtsil kell 12.00 räägitakse lastele Kumu kunstimuuseumis KUKESAMMUDE pereprogrammis lugusid Eesti rahvuseepose kangelasest Kalevipojast. Seejärel jätkub tegevus kunstiateljees, kus osalejad realiseerivad oma muljeid loovtöös. Ootame lapsi vanuses 5–11 aastat. Programm arvestab eeskätt kõige väiksemate osalejatega, kuid on põnev ka nende vanematele.

 Pereprogrammis Kalevipoeg” vaadatakse nii suurte kui väikeste kunstisõpradega pilte ja saadakse teada, kes olid suure kangelase ema, isa ja vennad. Erilise tähelepanu all on Kalevipoeg ise ja tema teod.

 Pereprogramm KUKESAMMUD toimub Kumu kunstimuuseumis iga kuu esimesel pühapäeval. Tegu on lihtsas vormis vestlustega kunstist, kunstiajaloost ja põnevatest asjadest nende ümber.

 Kukk on Kumu hariduskeskuse märgilind, kes aitab jõuda tarkuse ja julguseni. Pereprogramm KUKESAMMUD käsitleb teemade kaupa teoseid Eesti kunstiklassika varamust.

 Programmis osalemine on muuseumipiletiga. Hind täiskasvanule on 5,50 eurot, lastepileti hind on 3,20 eurot, alla 7aastased lapsed on tasuta.

 Kogunemine Kumu kunstimuuseumi infoleti kõrval.

Soovitav on eelregistreerimine:

E-post: haridus@ekm.ee

Tel: 602 6074, 5343 9230

Leave a Comment

7 + 8 =
Please leave these two fields as-is: